Dec amb ulleres de sol amb Ronald Araújo que el mira de reüll sobre un fons de color vermell

FUTBOL

Ronald Araújo es queda i Deco ja prepara fitxatges, necessita 2 laterals i 1 central

A la directiva confien a mantenir el central uruguaià i es preparen per reforçar la plantilla de cara al curs que ve

Malgrat tots els rumors que han sorgit sobre la continuïtat de Ronald Araújo, la intenció del jugador sembla ser clara. "Estic molt bé, la meva família està molt bé, estic molt bé a Barcelona, soc molt feliç aquí. Porto gairebé cinc anys i això ho demostro cada vegada que em toca vestir aquesta samarreta dins del camp i ho faré sempre, molt content de ser aquí", va declarar l'uruguaià recentment.

Tot i el possible interès del Bayern de Múnic, Ronald Araújo estaria només centrat en la dinàmica culer. L'equip alemany semblava estar disposat a oferir prop de 80 milions d'euros per aconseguir l'uruguaià. Ara bé, ni el jugador ni la directiva de Joan Laporta pensen separar els seus camins. “La idea és mantenir Araújo i De Jong”, va declarar Deco recentment.

Ronald Araújo, el millor acompanyant possible per a Pau Cubarsí

Si bé és cert que la venda de Ronald Araújo podria haver ajudat a millorar la situació econòmica de l'entitat, la directiva valora l'uruguaià com un pilar fonamental per a l'equip. El charrúa encara és jove i el seu potencial és molt elevat. Amb la seva presència a la plantilla, el Barça s'assegura tenir un acompanyant per a Pau Cubarsí de garanties.

Tenint en compte que Ronald Araújo es mantindrà al Barça la temporada que ve, s'ha obligat a donar sortida a uns altres jugadors. Tant Andreas Christensen com Raphinha i Jules Koundé són els clars candidats a sortir del Barça el pròxim estiu. La directiva vol obtenir ingressos per un valor proper als 250 milions d'euros, per això és pràcticament segur que 3 o 4 membres deixaran la disciplina culer.

Chadi Riad, Julián Araujo o Alex Valle, les alternatives per reforçar la plantilla culer el pròxim curs

A més, les marxes de Sergi Roberto i Marcos Alonso, a la directiva culer, les donen per fetes. Si es produeix, Joan Laporta haurà de reforçar la plantilla. Per suplir les baixes d'Andreas Christensen i Jules Koundé, la primera alternativa que estudia el club és Chadi Riad. En el cas dels laterals, l'ideal per a la secretaria tècnica seria incorporar Julián Araujo o Alex Valle.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

En el cas del nord-americà, Julián Araujo està encaixant una gran temporada a la Unión Deportiva Las Palmas. Les seves grans actuacions en un equip consolidat a la part alta de la classificació han provocat que la directiva el tingui en compte per reforçar la plantilla del Barça l'estiu que ve. D'una altra banda, Alex Valle està encaixant també una gran temporada al Llevant i podria arribar a la disciplina culer per ser el suplent d'Alejandro Balde.