Jules Koundé mirant a terra amb la mirada perduda
FUTBOL

La terrible dada de Jules Koundé que demostra la necessitat de fitxar del FC Barcelona

El rendiment de la defensa culer no està sent el mateix i els dubtes sobre el rendiment dels jugadors es comencen a crear

El FC Barcelona no aconsegueix tenir la mateixa consistència defensiva de la temporada passada. El conjunt de Xavi Hernández està mostrant fragilitat defensiva i això els equips rivals ho aprofiten. L'arribada de Joao Cancelo al FC Barcelona ha suposat que l'equip defensivament s'hagi vist perjudicat.

El canvi de sistema, que ha proporcionat l'arribada del lateral lusità, ha influït en el rendiment de la plantilla. Xavi Hernández, en incloure dos laterals purs amb vocació ofensiva, ha proporcionat que moltes vegades l'equip ha encaixat més gols dels esperats. Davant d'això, diverses vegades el cos tècnic ha modificat el pla i s'ha vist obligat a recórrer a la incorporació d'un tercer central a la línia defensiva.

La línia defensiva ofereix un rendiment molt pobre

Hi ha hagut, ocasions, que tant Jules Koundé com Ronald Araújo han partit com a laterals. El francès ja ha expressat la seva negativa a jugar a aquesta demarcació; malgrat això, és on millor rendiment ofereix. Però davant la seva negativa, Xavi el col·loca al centre de la defensa i se'l tornen a veure les costures.

Jules Koundé igual que gairebé tota la plantilla del FC Barcelona, no està rendint al mateix nivell que la temporada passada. El gal que se'l veu mancat de confiança té errors impropis d'un jugador del seu nivell, que perjudiquen l'equip. Si bé és cert que Xavi Hernández confia plenament en el francès, el jugador no li està tornant aquesta confiança a l'entrenador.

Una dada demolidora de Jules Koundé

Per explicar en dades el mal moment que travessa Jules Koundé ens podem reflectir a la quantitat de targetes grogues que ha rebut el jugador. En els 20 partits que porta disputats el gal, només ha estat amonestat en un matx, cosa que ens fa indicar la poca duresa que mostra tenir el jugador.

Davant la lesió de Gavi, la plantilla culer ha perdut arpa i picardia. Diversos jugadors, entre ells Jules Koundé, mostren ser massa passius en algunes circumstàncies quan hi ha ocasions que el millor és provocar una falta, tot i que això encara vaig veure una targeta groga. Xavi Hernández se n'ha queixat a les rodes de premsa, però, tot i això, no es veu un canvi per part dels jugadors.

El mal moment que travessa la plantilla culer, es veu reflectida als resultats. Una de les grans diferències respecte a la temporada passada és la diferència de gols encaixats. La falta de contundència de la línia defensiva permet als equips rivals situar-se a prop de l'àrea pròpia i, per tant, l'equip rep més gols, un indicatiu que Joan Laporta necessita reforçar la defensa de cara a la temporada que ve.