Un home amb barba davant d'un fons amb els colors de la bandera italiana i el logotip de la Sèrie A.
FUTBOL

L'històric club italià que vol el fitxatge d'Íñigo Martínez

El basc crida l´atenció d´un clàssic equip italià

La situació financera del Barça ha obligat la directiva a considerar la venda de diversos actius per alleugerir la massa salarial i complir les regulacions econòmiques de LaLiga. Aquest és un tema recurrent en els darrers anys, i malgrat que Joan Laporta ja ha hagut de prendre decisions molt difícils, encara no s'ha acabat. Els esforços per reduir la despesa inclouen tancar algunes seccions, la venda de part de la propietat, però també la sortida d'alguns futbolistes.

Entre els que podrien abandonar el Barça, Íñigo Martínez s'ha convertit en un nom recurrent. La competència a la defensa i les prioritats econòmiques del club han fet que la seva continuïtat a la plantilla estigui en dubte.

La continuïtat d'Íñigo Martínez al Barça, en dubte

Íñigo Martínez ha expressat diverses vegades el seu desig de quedar-se al Barça i demostrar la seva vàlua. La ciutat i el projecte esportiu són del seu gust i espera que el seu futur segueixi lligat a la Ciutat Comtal. Tot i això, la realitat econòmica i la necessitat d'alliberar massa salarial podrien obligar el Barça a considerar la seva venda.

Íñigo Martínez donant tocs a la pilota amb la samarreta del FC Barcelona d'entrenament

El futur d'Íñigo Martínez al Barça dependrà de les decisions que prengui la directiva respecte diversos companys. Si la directiva aconsegueix vendre altres futbolistes i alleujar la pressió financera, podria tenir una oportunitat de quedar-se. Tot i això, Joan Laporta acaba de conèixer l'interès d'un històric equip italià que vol aconseguir els seus serveis, i no hi posarà cap pega.

L'AC Milan vol Íñigo Martínez

Des d'Itàlia, l'AC Milan ha mostrat un interès particular a Íñigo Martínez. Els rossoneri, que busquen enfortir la defensa, veuen el central del Barça com una opció ideal per cobrir les necessitats defensives. La possibilitat que Íñigo Martínez es converteixi en "rossonero" ha pres força, especialment després de conèixer que encara no està inscrit per a la temporada que ve.

L'AC Milan considera que Íñigo Martínez aportaria l'experiència i la solidesa defensiva necessàries. Amb la seva trajectòria a LaLiga i la seva capacitat per adaptar-se a diferents estils de joc, es presenta com un candidat ideal per reforçar la defensa. Això sí, de moment, l'oferta encara no ha estat enviada.

La situació d'Íñigo Martínez al Barça continua sent incerta. Mentre l'AC Milan espera aprofitar qualsevol oportunitat per fitxar el talentós defensor, el Barça ha d'equilibrar les necessitats esportives amb les exigències econòmiques.

Els següents mesos seran crucials per definir el futur d'Íñigo Martínez. Tot i el seu desig de romandre a la Ciutat Comtal, podria veure's obligat a buscar nous horitzons al futbol italià.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: