El president del Barįa, Joan Laporta, en primer pla al costat de l'escut del club que presideix, el FC Barcelona.
FUTBOL

El fitxatge més prometedor del Barça se'n va per ordre de Joan Laporta: No té lloc

El conjunt culer ha de prescindir d'alguns jugadors i un dels que apuntava més alt s'ha quedat fora

Fa anys que Joan Laporta intenta que el Barça torni a ser al lloc que es mereix. L'antiga presidència va deixar el club molt tocat i els actuals dirigents han hagut de bregar amb això. El president ha fet tot el possible per estabilitzar l'economia, cosa que no ha estat gens fàcil.

Això ha fet que el Barça aposti molt per la Masia, que és, molt probablement, el millor planter del món. La part negativa és que hi ha molts talents que es queden a les portes del futbol professional per la competència que hi ha. N'és un exemple l'última sortida, que apuntava a dominar el centre del camp culer d'aquí a uns anys.

Joan Laporta ha de prescindir dels seus serveis

Joan Laporta té la mirada posada en el planter i està constantment pensant en aquest i les seves estrelles potencials. Quan un futbolista arriba al Juvenil, és el moment que ja es comença a veure el seu futur. Fa uns dies, un amic d'Alejandro Balde i Gavi va anunciar que se n'anava del club que li ho ha donat tot, però no per voluntat pròpia.

Joan Laporta en primer pla durant una roda de premsa com a president del FC Barcelona.

El jove de 19 anys que des dels 12 ha estat al Barça, va publicar un comunicat a Instagram acomiadant-se. El migcampista en qüestió és conegut com Cristo Muñoz i ja havia arribat a tenir minuts amb el filial. Tanmateix, el seu contracte finalitzava aquest estiu i no hi ha hagut renovació.

És una llàstima que el Barça hagi perdut un jugador d'aquest calibre, ja que destacava a les inferiors i semblava que faria el salt al filial. Encara no se sap certament on anirà, però és probable que ja comenci a encarar la seva carrera cap al futbol professional. Així i tot, es diu que la Lazio ja té pràcticament tancat el jugador i que s'unirà als italians aquest estiu.

Cristo Muñoz a la Lazio i Joan Laporta el deixa marxar

Abans que el seu contracte expirés, la Lazio ja anava darrere del jugador, perquè hi veien un potencial considerable. La idea no és que pugi al primer equip directament, però sí que pot arribar en algun moment pròxim si cal. Hi veuen un migcampista de garanties que podria ser de molta ajuda quan estigui una mica més format.

Joan Laporta ha deixat escapar un jugador que molts conjunts haurien volgut per a les seves files. Així i tot, s'entén que l'ha deixat marxar per falta d'espai a la plantilla. De moment no podem confirmar res, però probablement anunciarà la seva incorporació a la Lazio pròximament.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: