Pau Cubarsí posa amb Joan Laporta sobre un fons en què plouen bitllets
FUTBOL

El fitxatge que agrada a l'afició per acompanyar Pau Cubarsí és massa car: 50M€

La defensa del Barça patirà canvis i el del planter necessita una garantia al seu costat

El Barça busca un defensa que acompanyi Pau Cubarsí si Araújo marxa aquest estiu. L'espanyol ha impressionat amb el seu rendiment, mostrant una maduresa i habilitats que el posicionen com a futur pilar al Barça. La seva capacitat per llegir el joc i la solidesa en els duels individuals han estat clau per a l'equip.

Mentre Pau Cubarsí ha renovat, el Barça enfronta la possible sortida de Ronald Araújo, un dels defensors més importants. L'uruguaià ha estat vinculat a diversos grans clubs europeus i el seu futur a la Ciutat Comtal està a l'aire. Aquesta situació ha portat el Barça a explorar opcions al mercat de fitxatges per trobar un company adequat per al seu jove del planter.

El company perfecte de Pau Cubarsí

Entre les opcions que el Barça considera, Riccardo Calafiori, defensor del Bolonya, ha captat l'atenció del club. Està tenint un rendiment destacat a l'Eurocopa i mostra la seva capacitat per jugar a un alt nivell. La seva habilitat per defensar i contribuir a l'atac el fa una opció atractiva per reforçar la defensa del Barça, que només té assegurat Pau Cubarsí.

Pau Cubarsí fent una passada amb la samarreta del FC Barcelona

Malauradament, el Bolonya ha fixat un preu de 50 milions pel jugador, cosa que representa un desafiament financer significatiu per al club català. Riccardo Calafiori, conegut per la seva versatilitat i solidesa defensiva, ha demostrat ser un jugador clau per al Bolonya i a La Selecció italiana. El seu exercici a l'Eurocopa ha consolidat la seva reputació com un dels defensors joves més prometedors d'Europa.

Tot i el seu talent, l'elevat cost del traspàs podria ser un obstacle per al Barça, que continua bregant amb els seus problemes econòmics. L'alt preu de Riccardo Calafiori és una barrera significativa per al Barça, que està en un procés de recuperació financera. La gestió de Joan Laporta ha estat centrada a equilibrar els comptes del club mentre s'intenta mantenir la competitivitat al camp.

Riccardo Calafiori, el company ideal per a Pau Cubarsí

La incorporació de Riccardo Calafiori, encara que desitjada per l'afició i considerada una gran opció, podria no ser viable a causa de les restriccions econòmiques actuals. El Barça haurà de considerar si pot negociar una reducció al preu del potencial company de Pau Cubarsí. La situació de Ronald Araújo i la necessitat de reforçar la defensa fan que el proper mercat sigui crucial per al futur de l'equip.

Tot i que encara compten amb Mika Faye, tot apunta que marxarà al Porto. Mentre que Pau Cubarsí segueix pujant de nivell, la possible sortida de Ronald Araújo i l'alt preu de Riccardo Calafiori compliquen els plans del club. La temporada que ve serà decisiva per veure com es resolen aquests desafiaments i si el Barça pot mantenir la seva competitivitat al més alt nivell.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: