Un home jove amb una samarreta vermella davant del logotip del FC Bayern Munic i un fons de fum vermell.
FUTBOL

Gavi lamenta el fitxatge del seu amic: Se'n va al Bayern malgrat l'interès del Barça

El del planter somiava amb recuperar la seva vella amistat, però no serà possible per culpa dels alemanys

Gavi va ser un dels millors jugadors del Barça la temporada i gran part de l'èxit va ser gràcies a ell. Això va fer que les altes esferes de l'entitat s'il·lusionessin amb ell i veiessin en el migcampista un futur esperançador. Aquesta temporada la va començar amb bon peu, però ràpidament es va torçar tot.

Gavi va patir una greu lesió de genoll (trencament dels lligaments creuats) en un partit que enfrontava Espanya i Geòrgia. Des d'aquell moment, el migcampista s'està recuperant i ja encara la recta final de la baixa. En principi, un dels seus millors amics podia fitxar pel Barça, però el Bayern de Múnich s'ha interposat.

Gavi no gaudirà del seu vell amic al Barça

Gavi fa molts anys que està envoltat dels millors futbolistes del món i ha pogut conèixer grans estrelles. A més de ser un gran jugador, tots els companys amb qui ha compartit vestidor l'andalús en parlen molt bé. Un dels seus millors amics de la infància estava destinat a tornar al Barça, però sembla que no podrà ser.

Gavi mirant de perfil cap a la càmera durant un partit del FC Barcelona

El Bayern s'ha posat en contacte amb el PSG per mostrar el seu interès per un dels jugadors. Xavi Simons, un antic del planter del Barça i molt amic de Gavi, no entra als plans de Luis Enrique. Es diu que el club bavarès ha ofert una quantitat propera als 70 milions d'euros.

El Barça també estava interessat en recuperar Xavi Simons, però no pot fer front a la seva costosa incorporació. Els catalans només estaven disposats a aconseguir-lo mitjançant una cessió, però se'ls ha complicat la situació. Els alemanys sí que estan disposats a desemborsar el que demanen per ell i ja pensen en el nou rol que adoptarà el migcampista.

El nou rol de Xavi Simons

Tot i que Xavi Simons va començar com a migcampista, ha anat avançant posicions aquests últims anys. Ara, és conegut per ser un extrem i mitjapunta letal, ja que el seu desbordament, rapidesa i olfacte golejador són molt cridaners. El Bayern de Múnich vol que es mogui a les zones més defensives, entre el pivot i el fals '9'.

Amb Musiala, Xavi Simons podria conformar una de les zones mitjanes més perilloses de l'elit del futbol. Els bavaresos estan en una època de canvis després del seu mal any i l'amic de Gavi entra als seus ideals. És probable que durant aquest mercat de fitxatges vegem més sobre la cessió amb opció de compra obligatòria que busquen els de la Bundesliga.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: