Iñigo Martinez
FUTBOL

Íñigo Martínez i 40 milions, la primera oferta del Barça per un fitxatge top

El defensor basc podria ser un dels sacrificats en una operació que busca fer la directiva culer

El FC Barcelona continua buscant enfortir la seva plantilla de cara a la temporada que ve. La directiva, liderada per Joan Laporta, ha posat el focus en diversos objectius que poden aportar qualitat i joventut a l'equip.

Hansi Flick sembla tenir clares les seves prioritats i juntament amb la directiva podrien estar preparant la incorporació d'alguns reforços. La línia medul·lar serà reforçada, però és probable que tant Deco com Joan Laporta busquin també millorar la faceta ofensiva.

L'interès del Barça en Nico Williams

Un dels noms que més sona a la Ciutat Comtal és el de Nico Williams, la jove promesa de l'Athletic Club que brilla a l'Eurocopa. L'espanyol ha estat una de les revelacions de LaLiga les últimes temporades.

Nico Williams en primer pla amb l'escut del Barça i el foc de fons

El davanter de l'Athletic ha mostrat un potencial impressionant i ha esdevingut una peça clau per al seu equip. La seva habilitat per desbordar per les bandes i la capacitat per generar jugades de gol han despertat l'interès de diversos grans clubs europeus, entre ells el Barça.

El conjunt català busca rejovenir el seu atac i veu en Nico Williams un jugador amb les qualitats necessàries per encaixar al seu esquema de joc. Tot i això, conscients de la competència i de l'alt valor que l'Athletic Club col·loca en els seus jugadors, el Barça està planejant una estratègia intel·ligent per aconseguir els seus serveis.

Íñigo Martínez com a moneda de canvi

Per intentar reduir el cost de l'operació, que rondaria els 60 milions d'euros, la directiva del Barça està considerant incloure Íñigo Martínez en la negociació. El defensor basc, que va arribar al Barça des de l'Athletic, podria ser una peça clau per abaratir el fitxatge de Nico Williams. Íñigo Martínez té experiència en LaLiga i encara manté un valor alt al mercat, cosa que podria fer més atractiva l'oferta per a l'Athletic Club.

Segons diverses fonts, el Barça ha preparat una oferta inicial que inclou Íñigo Martínez i 40 milions d'euros. La inclusió del basc no només ajudaria a rebaixar el preu, sinó que també proporcionaria a l'Athletic un reemplaçament immediat per defensar-lo, fent la proposta més atractiva per al club bilbaí.

Joan Laporta i el seu equip de negociació són conscients que l'Athletic és conegut per la seva resistència a vendre les seves estrelles, especialment quan es tracta de jugadors joves i prometedors com Nico Williams. Tanmateix, creuen que aquesta oferta mixta podria ser prou convincent per obrir una porta a les converses.

Nico Williams, un reforç estratègic

Per al Barça, la incorporació de Nico Williams no només representa un reforç de qualitat, sinó també una aposta a llarg termini. Amb només 21 anys, Williams té un futur brillant i podria ser un pilar fonamental en l'atac culer durant molts anys. El seu estil de joc dinàmic i la seva capacitat per jugar als dos flancs donarien al Barça una versatilitat tàctica molt necessària.

Tot i això, malgrat l'oferta del Barça, les negociacions no seran fàcils. L'Athletic ha demostrat moltes vegades la seva política de no vendre fàcilment. Ara bé, la possibilitat de rebre una suma considerable de diners i un defensor experimentat com Íñigo Martínez podria fer que reconsiderin la seva posició.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: