Home amb micròfon davant de l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Deco aconsegueix el fitxatge de l'any: Rebutja l'Inter de Milà per jugar al Barça

El director esportiu del Barça, Deco, segueix treballant al mercat de fitxatges i s'ha tornat a lluir amb un fitxatge

Deco va arrencar el periple al Barça qüestionat per pràcticament tot l'entorn culer, però amb el pas dels mesos la seva imatge està canviant, almenys dins del club. L'actual director esportiu portuguès, encarregat de liderar la parcel·la futbolística del primer equip del Barça, està agitant el mercat de fitxatges i ho ha tornat a demostrar amb una altra bomba. I és que Deco, que sap que el Barça està necessitat de talent i il·lusió, ha aconseguit que un crac mundial rebutgi l'Inter de Milà per jugar al Barça.

El mercat de fitxatges ja ha arrencat i el Barça té l'obligació de fer molt bé els deures per poder tancar noves millores per a la primera plantilla. Hansi Flick és optimista i, en bona part, ho és perquè està observant la gran feina de Deco, que està demostrant ser un gran gestor esportiu al nivell del Barça. El seu darrer gran moviment ha estat la venda de Mika Faye, per qui el Barça ingressarà prop de 15 M€ després d'haver-lo fitxat, fa un any, per menys de 2 M€.

Deco mirant a un costat sobre un fons blau i vermell

Ara bé, aquesta no és ni serà l'última gran operació de Deco, ja que el lusità ha tornat a fer els deures amb un fitxatge que serà una bomba sense precedents. El Barça necessita atacants i Deco ho sap, i per això s'ha posat fil a l'agulla perquè l'operació sortida permeti que arribin autèntics cracs mundials al Barça. L'últim en arribar ho farà després de dir adeu a l'Inter de Milà, club que havia apostat molt, però que s'ha quedat KO després de la negativa del jugador en qüestió.

Deco tanca el fitxatge de l'any, el Barça al·lucina amb la seva feina: "És una cosa única..."

El Barça ja ha arrencat a planificar la temporada que ve i, com era d'esperar, també està acabant de definir el seu full de ruta per incórrer al mercat de fitxatges. Amb l'arribada de l'entrenador alemany Hansi Flick, el Barça patirà molts canvis, alguns dels quals poden afectar, de ple, figures que estaven molt còmodes amb Xavi Hernández. Deco té clar que serà vital executar diversos canvis, però els principals afectaran l'atac del primer equip culer, que es reforçarà amb un futbolista prometedor i de talla mundial.

Fa uns quants mesos que Deco treballa des de l'ombra, però el cert és que el Barça ja comença a ser coneixedor del seu modus operandi, discret, però molt efectiu. Deco ja va tancar l'arribada de Hansi Flick i, ara, es farà càrrec de confirmar un fitxatge bomba que arribarà després de rebutjar la proposta de l'Inter de Milà. Deco no s'amaga i ja sap que el Barça, si confirmés el tracte, hauria aconseguit el fitxatge de l'any abans que arrenqués el mercat de fitxatges d'estiu.

Deco té molt complicat igualar i superar Mateu Alemany, però amb aquest fitxatge podria fer història a Can Barça, ja que és una cosa sorprenent i més que inesperada. Deco vol que el Barça torni a ser molt competitiu i, per tant, sap que executar diversos moviments de mercat serà imprescindible, especialment per millorar posicions sense tants recursos actualment. L'atac és l'obsessió de Deco, però també ho és de Laporta, que exigeix que el Barça torni a tenir una davantera bestial, costi el que costi.

Deco aconsegueix el fitxatge de l'any: Rebutja l'Inter de Milà per jugar al Barça

El Barça, amb Deco com a principal ideòleg, ja ha signat la sentència de diversos dels davanters del conjunt culer i el motiu és més que evident avui. Deco ha tancat un fitxatge bomba totalment gratuït, que arribarà al primer equip del Barça després de rebutjar una gran oferta de l'Inter de Milà. El Barça continua treballant per reforçar la seva plantilla i un dels flancs a retocar és el dels extrems, els quals seran millorats amb un fitxatge estratègic de Deco.

Deco té clar el nou gran objectiu del Barça i ha tancat un fitxatge bomba perquè es pugui fer sota la tutela del DT alemany Hansi Flick. Encara és aviat, però el Barça ja té al cap començar a donar bola a una de les noves perles del futbol europeu. És clar que el jove de 16 anys, ja internacional amb la Selecció Espanyola absoluta, serà una de les peces troncals del nou projecte, però el Barça en vol més encara.

Parlem de Samakou Nomoko (16 anys, Mali), una de les perles de la Masia que està brillant al Cadet del Barça. Nascut a Mali, però internacional amb les categories inferiors d'Espanya, Sama Nomoko podria ser una de les properes perles a debutar amb Flick. Nomoko té una gran oferta de l'Inter, però l'ha rebutjat per començar a formar part del primer equip del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: