Hansi Flick en primer pla amb una bandera del FC Barcelona al fons
FUTBOL

Només Hansi Flick pot aturar un fitxatge de 15 M€ que perjudica el Barça

L'alemany té l'última paraula i pot evitar un dels errors més grans del club blaugrana

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i ja està veient què pot fer amb la plantilla que hi ha. Se sap que ha demanat algun fitxatge per reforçar-la i millorar-la, a més d'alguna venda, òbviament. El seu estil de joc és força diferent del de Xavi Hernández i això es podrà veure en els primers partits de la pretemporada.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt poder donar a Hansi Flick el que necessita. Així i tot, el nou dirigent s'està adaptant a les condicions i està treballant braç a braç amb Deco, el director esportiu. Ara, l'alemany ha de prendre una decisió sobre un dels jugadors amb més projecció del moment.

Hansi Flick prendrà la decisió

Hansi Flick té molt de poder sobre les decisions que es prenen d'ara endavant amb els futbolistes. Xavi Hernández no va tenir la mateixa sort, com es va veure amb Vitor Roque, que va ser fitxat malgrat saber que no li agradava. La pretemporada serà clau perquè els culers demostrin al seu nou tècnic de què estan fets.

Hansi Flick durant un partit dirigint des de la banda

El futur d'un integrant del Barça està en l'aire i, segons Jijantes, el seu agent, Juanma López, va tenir una reunió amb Deco fa poc. Aquesta reunió tenia com a finalitat parlar sobre l'oferta de 15 milions del Porto per aconseguir els serveis de Mika Faye. El jove central ha despertat l'interès de grans conjunts, i l'entitat portuguesa ja ha millorat l'oferta del Lens, que era de 9 'quilos'.

Mika Faye i el seu agent pensen que ja té el nivell per fer el salt al primer equip, però encara no ha tingut l'oportunitat. Encara que va ser convocat per Xavi Hernández diverses vegades, en cap no va poder saltar al terreny de joc. La posició del senegalès és clara: o té minuts amb l'equip de Hansi Flick o acceptarà les alternatives que vinguin.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Mika Faye depèn de Hansi Flick

Tot i els problemes econòmics, el Barça no el vendrà fins a saber què pensa Hansi Flick d'ell. Els culers necessiten diners, però han preferit prioritzar els gustos de l'alemany als diners que podria donar la venda de Mika Faye. En cas que decideixin traspassar-lo, volen afegir una opció de recompra al contracte, ja que creuen que es revalorarà molt més.

La sobrecàrrega de centrals al Barça és un problema i els blaugranes s'hauran de desprendre d'algun defensor aviat. Mika Faye té molt de nivell i el Porto està disposat a donar-li un millor contracte que el Barça i minuts al primer equip. Malgrat que no el vendran encara, és possible que Hansi Flick no el vulgui i sentenciï la seva continuïtat com a culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: