Xabi Alonso amb rostre seriós mirant endavant
FUTBOL

Xabi Alonso demana massa tard un fitxatge del Reial Madrid

El Leverkusen necessita reforços, però arriba tard

La conquesta recent de la Bundesliga per part del Bayer Leverkusen sota la direcció de Xabi Alonso ha estat una fita significativa per al club. Amb aquest triomf, el Bayer no només ha assegurat el seu lloc entre els grans del futbol alemany, sinó que també ha aconseguit atreure nous talents. El pròxim mercat de fitxatges serà decisiu per mantenir la seva competitivitat i continuar collint bons resultats.

El títol de la Bundesliga no només ha augmentat el prestigi del Bayer Leverkusen, sinó que també ha millorat el seu atractiu per a fitxatges potencials. Xabi Alonso ha revitalitzat el vestidor, i ara, amb la possibilitat de disputar la pròxima Champions League, el Leverkusen està en una posició forta per atreure talent de gran nivell. Tanmateix, el primer fitxatge que havia demanat el bo de Xabi Alonso no vindrà, ja que deixarà el Reial Madrid per anar-se'n a Itàlia.

Xabi Alonso es queda amb les mans buides

Xabi Alonso és molt estimat per l'afició del Reial Madrid i tot fa indicar que, en algun moment de la seva carrera, dirigirà el conjunt blanc. Ara bé, de moment està collint grans resultats al Bayer i seguirà allà. Això sí, vol reforços per afrontar la nova temporada amb garanties.

Xabi Alonso en primer pla

En aquest sentit, Xabi Alonso havia demanat el fitxatge de Rafa Marín, el central del Reial Madrid que sonava per tornar l'any que ve després de la cessió a Mendizorrosa. Allí ha demostrat un gran nivell de joc i ha tingut l'oportunitat de madurar i consolidar-se com a defensor sòlid. El seu rendiment ha estat tan destacat que ha captat l'interès del Bayer Leverkusen, però també d'un gran de la Serie A: el Nàpols d'Antonio Conte.

El Nàpols pagarà 10 milions per Rafa Marín

Les últimes hores, Antonio Conte ha accelerat per tancar l'operació de Rafa Marín, que promet fer-se oficial les pròximes hores. El Nàpols pagarà deu milions d'euros al Reial Madrid, i deixarà Xabi Alonso sense un dels seus reforços favorits. Almenys així ho ha comunicat Fabrizio Romano a les seves xarxes socials.

Per a Rafa Marín, fitxar pel Nàpols és fer un gran pas en la seva carrera. Per part seva, el Reial Madrid ingressa 10 milions d'euros per ajustar els comptes i, a més, Florentino es guarda una opció de recompra per uns 15 'quilos'. Això sí, el més perjudicat és Xabi Alonso, que es queda sense el nou central.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: