Hansi Flick mirant al cel en primeríssim primer pla
FUTBOL

Hansi Flick ja ha decidit el primer fitxatge del nou Barça

L'entrenador ha clavat els ulls sobre un gran jugador, l'ha incorporat als seus plans i començarà a entrenar amb ell ja

Hansi Flick va aterrar a la banqueta del Barça fa poques setmanes i ja està treballant en la plantilla. Encara no ha pogut veure molts dels seus jugadors perquè estan amb les seves seleccions respectives, però ell ja està muntant el seu equip. Fa poc es va reunir amb Deco amb l'objectiu de preparar la temporada que s'acosta.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt poder moure's lliurement pel mercat de fitxatges. Així i tot, Hansi Flick ja sap amb qui comptar, però també els que han de marxar. Ara, se sap que l'alemany ja ha tancat una nova incorporació.

Hansi Flick no ho ha dubtat i l'implementa al seu Barça

El joc de Hansi Flick és ràpid, precís i molt esgotador, ja que es caracteritza per l'alta pressió. Li agrada que els seus jugadors tinguin molt bon físic i és probable que ho notem a la pretemporada. Aquests dies ha estat veient les promeses del filial, que estan jugant l'ascens a Segona Divisió.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

Hansi Flick ha observat els nois del filial del Barça i n'hi ha un que ha cridat especialment la seva atenció. Estem parlant del migcampista que els blaugranes van fitxar per 2,5 milions d'euros, Noah Darvich. Va arribar a la Ciutat Comtal a l'agost i li ha costat aclimatar-se al ritme del Barça.

Així i tot, Noah Darvich ha aconseguit la titularitat i està exercint un molt bon paper. El noi de 17 anys està molt ben blindat: té contracte fins a 2026 i una clàusula de 1.000 milions d'euros. Hansi Flick ha demanat que faci la pretemporada amb el primer equip perquè s'hi acostumi.

Noah Darvich és del gust de Hansi Flick

Noah Darvich és un molt bon jugador i aporta molt a l'hora d'atacar. Només ha anotat 3 gols i ha donat 2 assistències, però això és perquè li va costar agafar ritme. És més que probable que la temporada que ve tingui uns números molt bons, ja que promet força.

Hansi Flick hi ha vist alguna cosa i vol que vagi agafant ritme amb el primer equip del Barça. Malgrat que encara és aviat per establir-lo definitivament, Flick vol que continuï amb el filial, però que també vagi pujant a entrenar-se amb els grans. És probable que d'aquí a un mes vegem Noah Darvich entrenant sota les ordres del seu compatriota.

D'aquesta manera, ja es comença a notar la influència de Hansi Flick en les decisions del Barça. Després de reunir-se amb Deco, Noah Darvich ha estat la seva primera petició, però no serà l'única. De la seva opinió depenen, en gran manera, els fitxatges d'aquest estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: