L'entrenador del filial del FC Barcelona, Rafa Márquez, és l'elegit per rellevar Xavi Hernández.
FUTBOL

Rafa Márquez es cansa d'esperar i ja valora dues ofertes per sortir del Barça

El tècnic mexicà està fent una gran feina amb el filial culer i ja ha rebut algunes ofertes

El filial del Barça es prepara per a un dels partits més importants de la temporada, enfrontant-se al Còrdova a la final de l'ascens a la Segona Divisió. Després d'un empat al partit d'anada, tot es decidirà a l'estadi de l'equip cordovès el cap de setmana que ve. Aquest matx no només és crucial per al futur de l'equip, sinó també per a l'entrenador Rafa Márquez, l'excel·lent treball del qual al filial podria obrir-li les portes a equips de Primera Divisió.

El Barça B ha mostrat un rendiment notable sota la direcció de Rafa Márquez, que ha sabut imprimir el seu estil i coneixement tàctic a l'equip. El gran treball del tècnic no ha passat desapercebut i és que equips com la UD Las Palmas i el Reial Oviedo han mostrat un fort interès a aconseguir els serveis del tècnic.

Interès d'equips de LaLiga en Rafa Márquez

La UD Las Palmas, que recentment va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, veu en Rafa Márquez una continuïtat natural de l'estil de joc implantat pel seu tècnic anterior, García Pimienta, que també va tenir un reeixit pas pel filial del Barça.

L?entrenador mexicà del Barça Atlètic, Rafa Márquez, en primer pla al costat de l?escut del FC Barcelona, club que presideix Joan Laporta.

De l'altra banda, el Reial Oviedo, que podria pujar a Primera Divisió, també valora la possibilitat de comptar amb Rafa Márquez. Els nous dirigents del club asturià, d'origen mexicà, estarien interessats a donar una oportunitat a una llegenda del seu país. La connexió cultural i el reconeixement del seu talent com a entrenador fan que Márquez sigui una opció atractiva per a ells.

La paciència de Rafa Márquez

Tot i el seu èxit al Barça B, la paciència de Rafa Márquez sembla estar arribant al seu límit. Amb la manca d'una oferta concreta per a un lloc al primer equip del Barça, l'entrenador mexicà considera seriosament les ofertes d'altres clubs. El mexicà ha demostrat ser un estrateg capaç de portar el seu equip a l'èxit, i la seva ambició d'entrenar a Primera Divisió és cada cop més forta.

La decisió de Rafa Márquez d'explorar opcions fora del Barça podria marcar el començament d'una nova etapa a la seva carrera com a entrenador. Tant Las Palmas com l'Oviedo presenten projectes interessants que es podrien beneficiar enormement de la seva experiència i les seves habilitats tàctiques.

El Barça, per part seva, haurà d'estar atent als moviments del seu filial i les possibles sortides, assegurant que qualsevol transició sigui tan fluida com sigui possible per mantenir el nivell competitiu de l'equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: