Hansi Flick en primer pla amb una bandera del FC Barcelona al fons
FUTBOL

Oficial! Hansi Flick ja és del FC Barcelona i pren decisions: Primer fitxatge tancat

Hansi Flick ja ha estat anunciat com a nou entrenador del FC Barcelona i arriben els primers canvis


Ja és oficial. Era un secret de domini públic des que Xavi Hernández va ser acomiadat del FC Barcelona i ara s'acaba de confirmar públicament. Hansi Flick és el nou propietari de la banqueta culer.

Ahir va aterrar a Espanya sota l'atenta persecució dels mitjans, que van intentar perseguir-lo durant tot el dia. Tanmateix, no va ser fins a l'hora de sopar quan vam poder veure la primera imatge de Hansi Flick.

Avui ja ha estat presentat oficialment com a nou entrenador del Barça i les pròximes hores s'espera que parli. Evidentment, Hansi Flick no revelarà els plans de futur que segurament ja ha traçat amb Deco i Joan Laporta, però en alguns casos no en farà ni falta.

Hansi Flick signa i es troba amb el primer reforç gratis: acord total

Quan Xavi Hernández encara era el líder del projecte va demanar diversos fitxatges, però la petició més insistent va ser la del pivot. Oriol Romeu es va enfonsar al cap de pocs mesos i no tenia recanvi.

En aquest sentit, el FC Barcelona ha estat treballant de valent durant mesos per complir el seu desig. De fet, el mes de gener passat ja va estar a punt de venir algun reforç, però l'elegit va ser Vitor Roque. Ara bé, fa algunes setmanes, quan Xavi encara estava al càrrec, Joan Laporta va tancar el primer fitxatge gratis per al pròxim curs: Guido Rodríguez.

Per tant, tant si vol com si no, Hansi Flick haurà de bregar amb Guido Rodríguez. Serà la primera incorporació i, segons el que hem pogut saber, sembla que li agrada. L'alemany està encantat amb la seva arribada i considera que la seva experiència, el seu físic i la seva qualitat poden aportar molt.

Hansi Flick signa per 2 temporades

Hansi Flick ja és oficialment el nou entrenador del Barça i se n'han revelat alguns detalls del contracte. Per començar, signa per dues temporades; però, a més, cobrarà un salari d'aproximadament tres milions d'euros.

El seu entorn comenta que està encantat amb la idea d'entrenar el FC Barcelona i que s'emmotllarà a les necessitats del club. Hansi Flick sap que els fitxatges de primer nivell estan gairebé prohibits sense grans sortides, així que el seu pla passa per utilitzar la Masia. Fa més de dos mesos que analitza les categories inferiors i és conscient del potencial que existeix.

Això sí, malgrat la intenció de donar ús a la Masia, Hansi Flick de segur que ja ha estat informat de l'arribada de Guido Rodríguez. L'argentí del Betis queda lliure en només un mes i el seu destí apunta a ser el FC Barcelona. Avui s'ha fet oficial el fitxatge de Flick, veurem quan s'oficialitza el de Guido.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: