Un home sostenint una samarreta amb el nom Hansi Flick mentre un grup de jugadors de futbol celebra al fons.
FUTBOL

Hansi Flick cancel·la un fitxatge de 200 milions: Els seus 5 intocables

L'alemany acaba d'aterrar a la banqueta del Barça, però ja té clar qui s'ha de quedar sí o sí

Hansi Flick va ser presentat com a nou dirigent del Barça fa unes setmanes després de la destitució de Xavi Hernández. Encara que l'alemany fa poc temps que és al timó del vaixell culer, ja fa mesos que estudia tots els que conformen la seva actual plantilla. Es va estar preparant per si arribava el moment i finalment ha tingut sort.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això fa que es plantegi algunes vendes amb la finalitat d'ingressar diners. La precària situació ha portat els catalans a considerar la sortida d'algun dels seus jugadors més ben valorats. Tot i així, Hansi Flick ja té clar qui no pot marxar de cap de les formes.

Hansi Flick els escull personalment

Hansi Flick és un entrenador de molt nivell i ha aconseguit gestes increïbles al llarg de la seva carrera. A més de Pep Guardiola, ha estat l'únic que ha pogut aconseguir un sextet. Ja fa setmanes que treballa amb Deco per veure quines posicions cal reforçar i quins són els jugadors que han de marxar aquest mateix estiu.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

Tot i que s'han tocat tots els pals possibles, Hansi Flick ha deixat clar quins integrants del Barça no se'n poden anar. Evidentment, el primer és Ter Stegen; a més de ser un dels millors porters del món, és alemany. Això ajudarà molt el tècnic, ja que no parla espanyol i tampoc no sap gaire anglès.

La resta de culers que no poden sortir són molt joves i tot apunta que seran les futures estrelles (si no se'ls considera ja) del Barça. El més experimentat dels que queda per nomenar és Pedri, que quan està disponible fa que l'equip flueixi molt més. A continuació, Gavi, que tornarà de la seva lesió en breus i agrada molt a Hansi Flick per la seva tenacitat i compromís.

Les dues perles del Barça que són intocables per a Hansi Flick

Finalment, tenim els dos jugadors que han aparegut aquesta temporada al primer equip. D'una banda, Pau Cubarsí, que s'ha consolidat com a titular a la defensa amb tan sols 17 anys. Veient que molts dels grans d'Europa preguntaven per ell, el Barça va decidir renovar el seu contracte fins al 2027.

D'altra banda, el més ben valorat i imprescindible és Lamine Yamal, que ha liderat l'atac del Barça des de la seva aparició a LaLiga. El Barça ha arribat a rebre una oferta de 200 milions d'euros (110 més que el valor de mercat) per l'extrem de 16 anys. Tots els jugadors esmentats anteriorment són clau en el projecte de Hansi Flick i no deixarà que marxin.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: