Tres homes, un al centre somrient i dos jugadors de futbol als costats amb uniformes dels seus respectius equips.
FUTBOL

Ni Kimmich ni Merino: 40 milions pel fitxatge favorit de Hansi Flick

El Barça ja sap qui podria ser la pròxima incorporació factible aquest estiu

Kimmich i Merino han estat, molt probablement, els dos noms que més han sonat per a la posició de pivot al Barça. Tots dos futbolistes tenen molt de talent, però els seus alts fitxatges compliquen que els culers puguin aconseguir-ne cap. Hansi Flick ha demanat una incorporació del nivell dels esmentats anteriorment, però no serà tasca fàcil.

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i ja està estudiant la plantilla i veient els canvis que pot fer. És coneixedor de la mala situació econòmica del club, que fa que no es pugui moure lliurement pel mercat de fitxatges. Així i tot, sembla que han trobat la solució: 40 milions per un fitxatge desitjat per l'alemany.

Hansi Flick el vol al seu Barça

Hansi Flick, evidentment, té preferència pels jugadors alemanys, ja que parlen el seu idioma. A més, com que ha entrenat el Bayern de Múnic i La Selecció, coneix personalment molts d'ells. Per sort, un dels seus pivots favorits no és gaire car i podria arribar al Barça aquest mateix estiu.

Joan Laporta i Hansi Flick posant amb una samarreta del FC Barcelona

Una de les posicions que més cal reforçar és el migcampista defensiu, que ha estat molt buit des de la partida de Sergio Busquets. Hansi Flick n'és conscient i ha demanat que s'intenti fitxar Angelo Stiller, el jugador de l'Stuttgart. El migcampista ha demostrat que té el nivell necessari durant tota la temporada a la Bundesliga.

El millor del seu fitxatge és que no seria gaire costós, ja que el seu valor de mercat és de 20 milions d'euros. El Barça podria sumar-lo a les seves files, aproximadament, per uns 40 'quilos'. Si els culers aconsegueixen abraçar-se a la regla 1/1 del Fair Play financer, és molt probable que formalitzin una oferta per Angelo Stiller.

Angelo Stiller, un dels favorits de Hansi Flick

Hansi Flick coneix personalment Angelo Stiller del seu pas per les entitats alemanyes fa uns anys. El dirigent creu que té molt de talent i que s'ajustaria perfectament a les necessitats del Barça. Això ha fet que demani el seu fitxatge a les altes esferes del club, que encara mediten com moure's pel mercat al juliol.

Malgrat que el mal moment del Barça ho dificulta tot, no seria gens impossible signar Angelo Stiller. El jugador en qüestió ha anotat 1 gol i ha donat 6 assistències en 36 partits. Haurem de seguir molt de prop els de la Ciutat Comtal per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: