Joan Laporta amb la boca oberta al costat de Pau Cubarsí amb un somriure

FUTBOL

Un vell conegut amenaça el FC Barcelona amb el fitxatge de Pau Cubarsí

L'ex de l'entitat catalana no falla i ja està pensant en invertir força diners per aconseguir la promesa de la defensa culer

Pau Cubarsí ha estat, juntament amb Lamine Yamal, el descobriment de l'any. Xavi Hernández té un talent descomunal per veure quins joves tenen futur i no li tremola el pols. Està constantment apostant per joves i sempre està pendent dels diamants en brut que hi ha al planter.

Ha donat l'oportunitat a jugadors que han enamorat grans conjunts d'Europa; com ara Lamine Yamal, Fermín López i Héctor Fort. Tots aquests jugadors han tingut minuts amb el primer equip i han rendit a molt bon nivell. Ara, un vell amic del FC Barcelona està interessat a aconseguir els serveis de Pau Cubarsí.

Pau Cubarsí agrada a Anglaterra

Pep Guardiola, antic jugador i entrenador del FC Barcelona, fa temps que segueix de prop Pau Cubarsí. El central és del seu gust, però ningú ho veu capaç de fer alguna cosa que perjudiqui els culers. Possiblement, això és l'única cosa que el frena; l'amor que té pel club que els ho ha donat tot.

Pep Guardiola en primer pla amb Pau Cubarsí al fons amb la cara seriosa
Guardiola, enamorat del central | Europa Press

Pau Cubarsí va signar el primer contracte professional a l'estiu, però Joan Laporta ja planeja una renovació, ja que la seva clàusula de rescissió és de 10 milions d'euros. Això, per a qualsevol club gran com el Manchester City, és una quantitat ridícula. El FC Barcelona no s'esperava l'èxit que està tenint el defensa i el va blindar com un jugador del planter qualsevol.

Hi ha molta gent que veu Pau Cubarsí com una barreja entre Puyol i Piqué. Diuen que té la seguretat defensiva del primer i la sortida de la pilota del segon, i, realment, és així. Tot i que les comparacions mai no són bones, cal dir que l'espanyol està destinat a l'èxit i que pot ser una llegenda culer com els centrals esmentats anteriorment.

El FC Barcelona no vol perdre el central

Segons va confirmar AS, Pep Guardiola no treu l'ull a Pau Cubarsí. És probable que properament el FC Barcelona intenti augmentar la seva clàusula per evitar possibles imprevistos. El central, pel que es diu, és el futur del club i no volen que marxi de cap de les formes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

A més, es veu que Pau Cubarsí ajuda molt al vestidor: sap calmar els jugadors i té forts dots de líder. Encara que, per desgràcia, és possible que torneu al filial quan tots els centrals estiguin disponibles. Cal no oblidar que no és ni més gran, així que cal tractar-ho bé i anar amb compte.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: