Ter Stegen i Hansi Flick en primer pla
FUTBOL

El 'fitxatge' de Ter Stegen que Hansi Flick no ha pogut evitar

L'entrenador volia fer canvis, però el porter li ho impedeix amb la seva aposta personal

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i ja està pensant quins canvis pot fer. El seu objectiu és tornar el club català a la senda dels èxits i al cim d'Europa. Per això, està estudiant què pot fer per millorar la plantilla.

Ter Stegen va arribar al Barça el 2014 i fa molts anys que és el porter titular i indiscutible, fet que l'ha portat a ser un dels millors. Són moltes temporades les que carrega a l'esquena i l'experiència que té sota els pals la tenen molt pocs. Ara, Hansi Flick no ha pogut evitar el “fitxatge” del favorit de Ter Stegen, ja que és la seva aposta personal.

Ter Stegen el reté

Ter Stegen és un dels futbolistes més necessaris del Barça i és important que estigui content. L'alemany és el segon capità i ha demostrat durant molts anys el do de lideratge que té. És una peça fonamental a l'equip i el "fitxatge" que reté a l'entitat és important perquè rendeixi de la millor manera possible.

Ter Stegen assegut a terra després d'un partit

Recentment, s'ha sabut gràcies a Bar Canaletes que Ter Stegen té una clàusula en el seu contracte que reté José Ramón de la Fuente. Aquest és l'entrenador de porters del Barça, que ha acompanyat el porter des que va arribar al club fa 10 anys. El porter se sent molt còmode sota les seves ordres als entrenaments i no el canvia per ningú.

Hansi Flick ha portat amb ell Toni Tapalovic, que va ser entrenador de porters de la Selecció d'Alemanya i amb qui Ter Stegen no hi té bona relació. Mentre Marc continuï al Barça, José Ramón de la Fuente no marxarà enlloc. Aquesta clàusula al contracte reflecteix la confiança que tenen l'u en l'altre.

Hansi Flick no li ho pot negar

Potser els plans de Hansi Flick passaven per substituir José Ramón de la Fuente, però això no serà possible. Ter Stegen es va encarregar a la seva última renovació d'assegurar-li el futur. Això és un gest molt bonic però poc comú al món del futbol.

Potser Ter Stegen és un dels millors porters del món, en part, gràcies a José Ramón de la Fuente. Hansi Flick no el pot fer fora de cap manera perquè està ancorat per contracte. Durant el temps que el capità estigui al Barça, l'entrenador de porters no se n'anirà enlloc.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: