Home amb cabell arrissat i barba, amb fons degradat en colors vermell i blau.
FUTBOL

Carles Puyol, l'ídol d'un fitxatge que vigila el Barça: 'Hi ha una samarreta…'

El central català ha estat el referent de molts jugadors de l'actualitat i un s'acosta al Barça

Carles Puyol serà sempre recordat al Barça. El seu valor i la seva tenacitat seran factors recordats eternament per tots els qui el vam veure jugar. Molts dels centrals que ara estan brillants el tenen com a referent, i fins i tot alguns simpatitzen amb el Barça gràcies a ell.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt que es pugui moure lliurement pel mercat de fitxatges. Un dels jugadors que està brillant a l'Eurocopa ha parlat més d'una vegada de Carles Puyol. Ara, gràcies a la seva estima pel català, el fitxatge pel club català es podria formalitzar.

Carles Puyol, històric i referent

Carles Puyol ha estat l'encarregat de la defensa del Barça durant molts anys, des de molt jove fins que no va poder més. És recordat amb molt d'afecte per tots els culers, una cosa completament normal tenint en compte que va ser fidel al club. La seva passió pels colors que vestia van fer que es convertís en una llegenda.

Un jugador de futbol amb una samarreta taronja del FC Barcelona i una cinta al cap assenyala amb els dos dits cap als ulls, amb un fons de raigs i núvols foscos.

D'una altra banda, el futur de Ronald Araújo és incert i això ha fet que el Barça comenci a pensar en altres centrals. L'uruguaià no parla clar sobre la continuïtat i es diu que està estudiant altres ofertes. I curiosament, un central del Leicester City que recorda molt Carles Puyol és a l'agenda dels catalans per si Araújo surt.

El defensor en qüestió es diu Wout Faes i ha signat una gran temporada amb el club anglès. Diversos dels grans europeus s'hi han interessat, però la seva entitat no en facilitarà, en absolut, el fitxatge. Ara brilla amb Bèlgica a l'Eurocopa i és probable que no el deixin sortir del Leicester per menys de 30 o 40 milions d'euros.

Wout Faes parla públicament de Carles Puyol

Wout Fes ha mostrat la seva estima per Carles Puyol diverses vegades. L'última vegada, el belga va dir: "A la meva casa paterna hi ha una samarreta de Carles Puyol penjada". Si a això li sumem l'interès del Barça per incorporar un central de garanties si Ronald Araújo se'n va, tot encaixa.

Encara que el Leicester City no ho posarà fàcil, el Barça podria incorporar Wout Faes sense cap problema aparent amb el benefici que tregui per l'uruguaià. Encara que la preferència dels culers és renovar el seu central actual, no permetran que marxi gratis el 2026 si no signa més anys. És probable que sapiguem més sobre el tema durant el pròxim mercat de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: