Muntatge de fotos d'una persona pensativa amb bitllets a la mà i de fons un plànol general del Palau de la Música Catalana de Barcelona
ACTUALITAT

Quant costa visitar el Palau de la Música Catalana i quins són els horaris?

Endinsa't en una de les ‘joies’ arquitectòniques més emblemàtiques de Barcelona, el Palau de la Música Catalana

Bones notícies pels amants de l'arquitectura! El Palau de la Música Catalana, tot un referent del Modernisme català, obre les portes a visitants. No cal assistir a un esdeveniment musical per poder delectar-se amb la seva impressionant construcció.

Dissenyat per Lluís Domènech i Montaner, el recinte modernista ha esdevingut tot un referent arquitectònic i cultural. La sala principal del Palau de la Música Catalana va ser declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO l'any 1997. Sent l'única sala de concerts que compta amb aquest honor.

Situat al barri de Sant Pere, al centre de Barcelona, el Palau de la Música Catalana acull centenars d'esdeveniments musicals al llarg de l'any. I és que no només és famós per l'arquitectura, sinó també per la seva excel·lent acústica, que permet esprémer al màxim les experiències musicals.

El recinte ofereix diferents tipus de visites, com ara guiades, lliures i audioguiades. El preu general és de 22, 18 i 22 euros, respectivament. Però s'ofereixen descomptes per a estudiants, desocupats, grups, o residents a Catalunya, entre molts d'altres.

Les entrades es poden obtenir a la pàgina web oficial del Palau de la Música Catalana o directament a la taquilla. És molt recomanable fer la compra amb antelació per evitar cues d'accés. A més, les entrades generals comprades amb una antelació de fins a 30 dies tenen un 20% de descompte.

Muntatge de dues fotos del Palau de la Música Catalana de Barcelona

El Palau de la Música Catalana, un referent arquitectònic i cultural

El Palau de la Música Catalana obre les portes al públic general a partir de les 9:00 hores. Segons el tipus d'entrada, el límit horari és entre les 12:00 i les 15:30 hores. S'aconsella consultar sempre la informació oficial del recinte respecte a l'opció d'entrada obtinguda per evitar confusions.

Per obtenir una experiència completa de l'obra mestra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, també és clau assistir a un dels esdeveniments musicals. Cada temporada, l'organització del Palau de la Música Catalana publica un programa detallat amb totes les activitats que es faran al recinte. Perquè com passa a altres monuments, no és el mateix veure aquest magnífic edifici de dia que de nit.

Tant si ets un enamorat de l'arquitectura com de la música, el Palau de la Música Catalana és un lloc de visita obligatòria. Tractar de tancar la boca en caminar per aquesta joia modernista no és una tasca fàcil, ja que resulta impossible no perdre's en els seus detalls. No esperis més per endinsar-te en aquesta part tan important de la identitat barcelonina, no et deixarà indiferent.

➡️ Actualitat

Més notícies: