Fotomuntatge amb el fons d´un poble, una bandera d´Espanya i una foto d´una casa rural difuminada amb interrogants

ACTUALITAT

Un poble d'Espanya ofereix casa gratis i 4.000 € al mes a canvi d'una condició

Fuenteheridos, un petit municipi andalús, té una vacant de feina que ofereix un bon sou i allotjament a canvi d'un requisit indispensable

Per als que es troben a la recerca d'un lloc de treball i gaudeixen d'estar en contacte amb la natura, Fuenteheridos es presenta com una oportunitat ideal. Aquest petit poble situat a la Serra d'Aracena, al nord de la província de Huelva, ofereix un lloc de guarda en una casa rural.

Aquesta oportunitat laboral és presentada per la consultora Infortec. La proposta ofereix al candidat seleccionat un contracte indefinit amb un salari de 3.850 euros, així com la possibilitat de residir al mateix complex rural. Tot això, a canvi d'una condició: tenir disponibilitat completa, les 24 hores del dia.

Les funcions de l'ocupació oferta a Fuenteheridos

Els requisits per optar a aquest lloc de treball a Fuenteheridos són els següents. El domini de l'anglès, per poder atendre els hostes estrangers, tenir nocions bàsiques d'Office i, per descomptat, coneixements de manteniment general. Tots aquests requisits, a més d'estar disponible les 24 hores del dia, són imprescindibles per poder desenvolupar les tasques del lloc de treball.

Captura de pantalla de l'oferta de treball d'Infortec
Fuenteferidos busca un guardès disponible les 24 hores del dia | Infortec

Aquestes tasques consisteixen en la recepció i atenció dels clients, que inclou l'elaboració de factures i fer els cobraments. El guarda també s'encarrega de la gestió de les reserves, els esmorzars i el manteniment bàsic de la casa i la piscina. A més, ha de garantir el bon estat i funcionament de les instal·lacions, i tot perquè els hostes visquin una experiència satisfactòria.

Pel que fa a les àrees comunes, l'ocupació implica encarregar-se de la neteja i l'ordre, per tal d'oferir un entorn agradable i apte per relaxar-se i gaudir de l'estada. També cal supervisar el saló i el menjador per garantir un ambient segur.

A més de les responsabilitats esmentades, el guarda s'encarrega de l'administració de les compres. D'aquesta manera, s'assegura que el complex sempre estigui ben aprovisionat amb els productes necessaris per brindar un servei de qualitat. Tot això s'ha de fer mantenint un tracte amable i cortès amb els clients, assegurant la seva satisfacció i el seu benestar durant tota l'estada.

Com treballar a Fuenteheridos

Per poder optar a aquesta feina a la casa rural de Fuenteheridos, cal accedir al portal web d'Infortec i crear un compte.

La inscripció anirà acompanyada del currículum i d'una carta de presentació per exposar les capacitats que et fan apte per a aquest lloc de treball. És necessari recordar que cal tenir disponibilitat total per accedir a l'oferta.