Muntatge d´una imatge aèria de Sant Jaume d´Enveja, la platja durant el capvespre i un bloc de pisos

ACTUALITAT

El poble de Tarragona on es pot comprar un pis per 80.000 € a prop de la platja

Tarragona compta amb una sèrie de pobles a prop de la costa que ofereixen preus més assequibles que els de la capital

Comprar-se un pis a prop de la platja de Tarragona a bon preu pot semblar impossible. Però a Sant Jaume d'Enveja, un poblet del Delta de l'Ebre, és una realitat. Segons anuncia el portal l'Idealista, en aquesta localitat hi ha a la venda un pis de 66 metres quadrats per 80.000 euros.

El pis compta amb dues habitacions, un bany complet, un saló amb cuina americana. A més, té una terrassa de 15 metres quadrats i està a només deu minuts amb cotxe de les platges del Delta. També compta amb ascensor, bomba d'aire de fred i calor i orientació est.

Imatges d´un pis a Sant Jaume d´Enveja amb dues habitacions, un bany i un menjador cuina
És un pis de 66 metres amb dues habitacions | Idealista

Sant Jaume d'Enveja ofereix un entorn tranquil per viure-hi

La data de construcció és del 2008 i té un certificat energètic E. La comunitat compta amb una zona amb gronxadors per als més petits de casa, així com una altra de pícnic. L'entorn és tranquil i està envoltat de natura, per això és una opció ideal per a les famílies que busquen una vida sense presses.

Imatges de la zona exterior d´un pis a Sant Jaume d´Enveja
La zona exterior tenen diversos avantatges com piscina zona de pícnic i gronxadors | Idealista

Tal com es pot veure a les imatges, el pis és ampli i està ben equipat. Per la seva banda, la terrassa té prou espai per moblar-la i gaudir de les nits d'estiu. Aquesta oferta és un exemple més que a mesura que t'allunyes de la ciutat, els preus esdevenen més assequibles, com passa a Sant Jaume d'Enveja.

Els preus baixen fora de les grans ciutats

Aquest és un fenomen que està passant cada cop amb més freqüència a la demarcació de Barcelona. Pobles com Balsareny ofereixen atractius immobles per preus molt més econòmics que a la gran ciutat. Les facilitats de viure al centre o a un poble no són les mateixes, però a final de mes s'agraeix.

De fet, a la ciutat comtal el cost del metre quadrat arriba a superar els 4.000 euros, xifra totalment inassumible per a la majoria. A tot això, cal sumar-hi les factures de llum, gas i una llista de la compra que ha pujat de manera considerable.

Així que, sense dubtar-ho, Sant Jaume d'Enveja es pot convertir en una opció genial per viure. Un lloc tranquil, un espai natural i un preu que no us ofega a final de mes.

➡️ Actualitat

Més notícies: