Fotomuntatge del jove metge català Miquel Farrés amb un fons d'utensilis de medicina

ACTUALITAT

Qui és Miquel Farrés, el metge català que s'ha tornat viral les últimes hores

Miquel Farrés, un jove metge català "de muntanya", s'ha viralitzat a les xarxes pel seu atractiu físic

Miquel Farrés, un jove metge català, s'ha tornat viral les últimes hores. I tot després que el compte d'Atenció Primària i a la Comunitat de Catalunya Central de l'Institut Català de la Salut publiqués dimarts, 20 de febrer, un vídeo a X (Twitter).

Hi explicaven la tasca de Miquel Farrés com a metge en un petit poble rural i de muntanya de l'Alt Berguedà. No obstant això, allò que cridava més l'atenció dels usuaris de les xarxes no era precisament la seva feina com a professional de la salut. Sinó el seu atractiu.

Miquel Farrés, el jove metge que s'ha tornat viral

A les darreres hores, el compte de X de l'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presentava un metge "de muntanya" en un vídeo que ja s'ha viralitzat.

Es tracta de Miquel Farrés, un professional de medicina familiar i comunitària que treballa actualment a Saldes, un petit poble de poc més de 300 habitants a la comarca de l'Alt Berguedà.

Aquest va anar a parar allà després que se n'anés l'antic metge del poble. "Quan ens va deixar l'antic, vam pensar «bé, i ara qui vindrà aquí?». I va aparèixer el Miquel, un noi jove", confirmava una veïna de Saldes.

Tot i que els habitants del poble es mostren ara molt contents amb Miquel Farrés des que va aterrar a la comarca. "Alegre, ajuda amb tot, com si fos un amic més que un metge", comenten algunes pacients. "Ens hem entusiasmat amb ell".

Cosa que també compartia el mateix Miquel Farrés, que es mostra molt orgullós de poder exercir la feina en un ambient rural com el de Saldes. "Quan tens un pacient complex saps que li pots dedicar el que alguns anomenen consulta sagrada, trenta o fins a quaranta minuts", assegurava al vídeo el jove metge. "És una dinàmica de complicitat amb la població molt interessant. Et reconcilies una mica amb l'atenció primària de debò".

Viral pel seu atractiu físic

I és que, a través del clip, i de la figura de Miquel Farrés, Salut pretenia promocionar la feina dels metges rurals d'atenció primària i atraure més professionals. Encara que el que ha cridat l'atenció de molts usuaris a les xarxes no ha estat realment la seva feina.

Els seus cabells arrissats, els ulls verds, la barba i una veu greu acabaven per enamorar-ne molts, que no dubtaven a comentar-ho a través de missatges en to d'humor a X.

"Pobre, tan guapo i tan sol allà a dalt. Pujo a acompanyar-te?".

"Home, però poseu el seu Instagram".

"Donen ganes de posar-se malalt, la veritat".

"Et vols casar amb mi, doctor?"

Muntatge amb quatre tweets sobre el metge rural català Miquel Farrés
Alguns dels missatges dels usuaris al vídeo de Salut | X

Tot i això, no totes les publicacions apuntaven al mateix. Una altra usuària, @maiderquilez, assenyalava que "no estic gens d'acord amb la sexualització que s'està fent d'un company de feina (els comentaris... tela). Les infermeres coneixem molt bé aquesta sexualització i no, no és tolerable cap a ells tampoc. L'important del vídeo, l'atenció primària i la ruralitat".

➡️ Actualitat

Més notícies: