Muntatge d´una platja de L'Ampolla i la vista del port des d´un pis

ACTUALITAT

El poble de Catalunya on es pot comprar un pis per 82.000 €: 60 m² i vistes al mar

L'Ampolla (Tarragona) ofereix l'oportunitat de comprar un pis a molt bon preu i molt a prop de la platja

L'Ampolla és un petit poble costaner de Tarragona que ofereix una oportunitat única. Viure a prop del mar i no quedar-se sense diners és possible. Tal com es pot veure en una publicació d'Idealista, a l'Ampolla es pot trobar un pis ubicat al centre del poble i a escassos 50 metres de la platja.

Tot plegat per un mòdic preu de 82.700 euros. Pot semblar molt per a alguns, però la veritat és que trobar aquest tipus de pisos és tota una gesta.

Pagar menys de 100.000 euros ja és un bon preu que no es troba fàcilment. A més, no es tracta només d'un pis a prop del mar, sinó que també ofereix tots els serveis necessaris com a ascensor i terrassa privada.

L'Ampolla amb totes les comoditats

El pis de l'Ampolla disposa de dues habitacions, lavabo, menjador, cuina i terrassa. A la pàgina web ho anuncien com una bona oportunitat per obtenir una segona residència o una inversió d'alta rendibilitat. Tot i que si no necessites grans infraestructures per viure, aquesta opció a l'Ampolla pot ser la teva primera opció sense cap problema.

L'Ampolla ha experimentat un augment de l'activitat turística durant les darreres dècades. Tot això gràcies a les seves platges i al seu encant mediterrani. Avui dia, el turisme és un dels principals motors econòmics de l'Ampolla.

Tot i que la pesca i l'agricultura continuen sent activitats importants en la seva economia. L'Ampolla és sinònim de bon viure i, ara també, presenta una oportunitat que ningú no pot deixar escapar.

Cuina d´un pis de color blanc
L'Ampolla és a la província de Tarragona | Idealista

L'Ampolla n'és un exemple més del que pots aconseguir

L'Ampolla no és l'únic poble costaner on comprar un pis és factible. A Sant Jaume d'Enveja, al Delta de l'Ebre, els somnis també es fan realitat. En aquest cas està a la venda un pis de 66 metres quadrats per 80.000 euros.

En aquesta ocasió, el pis consta de dues habitacions, un bany complet i un saló amb cuina americana. A més, té una terrassa de 15 metres quadrats i està a només 10 minuts amb cotxe de les platges del Delta.

També té ascensor, bomba d'aire de fred i calor, i orientació est. És tota una oportunitat que et permet viure de manera més tranquil·la i a un preu econòmic.

➡️ Actualitat

Més notícies: