Qui és Rakel Cernicharo, membre del jurat de 'Next Level Chef' a Telecinco?
Descobreix qui és Rakel Cernicharo, un dels membres del jurat del concurs 'Next Level Chef' de Telecinco.
'Next Level Chef' arriba aquest dimecres 8 de gener a Telecinco amb un jurat de luxe: els xefs Francis Paniego, Marcos Morán i Rakel Cernicharo.Presentat per Blanca Romero, el talent show porta a Espanya un repte culinari únic, mai vist fins ara a televisió. Una espectacular competició que enfrontarà a tres grans grups de concursants: amateurs, influencers i professionals.
Recordem que 'Next Level Chef' es desenvoluparà en un espectacular plató d'estructura vertical en tres nivells amb cuines dissenyades de manera diferent i identificativa. Els concursants hauran d'adaptar-se en cada repte: una cuina d'última generació al nivell superior, una cuina estàndard a l'intermedi i una instal·lació precària a l'inferior. Aquesta, per exemple, comptarà només amb els elements bàsics.
Per complicar les proves, els participants de 'Next Level Chef' disposaran dels ingredients per cuinar en una plataforma mòbil que puja i baixa pel cor de l'estructura. Els concursants hauran de decidir amb rapidesa els productes que agafen. Uns tindran la sort de triar bones matèries primeres i altres hauran de conformar-se amb les sobres per crear les propostes culinàries amb les quals seran jutjats pels mentors.
Als Estats Units, 'Next Level Chef' va protagonitzar l'estrena d'un programa de cuina més vist de la història. La tercera temporada es va estrenar fa un any i va obtenir més de set milions d'espectadors en el prime time dominical.
Qui és Rakel Cernicharo?
Autodidacta, artista i tot terreny, Rakel Cernicharo es va iniciar en la cuina de manera professional molt jove. Va ser al club social on treballava com a cambrera, en substituir la cuinera de manera provisional. El 2017 Rakel Cernicharo es va proclamar vencedora de 'MasterChef' a La 1.
Avui, la jurat de 'Next Level Chef'desenvolupa el seu enorme talent culinari al capdavant del restaurant Karak, a València. Compta amb una proposta valenta i mestissa en la qual és clau la fusió, el producte de mercat, l'estètica i la sofisticació. A més, el restaurant va rebre el reconeixement del seu primer Sol Repsol.
Més notícies: