Muntatge amb Pepe Navarro amb ulleres vermelles, Roberto Leal somrient amb coll alt i el logotip de 'El Desafío'
TELEVISIÓ

El veritable motiu pel qual Pepe Navarro treballarà amb Roberto Leal a 'El Desafío'

Roberto Leal i Pepe Navarro es convertiran ara en companys de treball a Antena 3, ja que compartiran programa

Roberto Leal és un dels presentadors estrella d'Antena 3. Bona mostra d'això és que no només condueix Pasapalabra, sinó també altres formats puntuals de la mateixa cadena. I un és El Desafío, que arrenca nova temporada.

Roberto Leal, en aquesta quarta edició del concurs de reptes esmentat, es convertirà en company de Pepe Navarro. Sí, perquè aquest ha decidit passar a ser-ne participant. I ha pres aquesta determinació per una raó de pes: pels fills.

Pepe Navarro revela el motiu pel qual compartirà plató amb Roberto Leal

Roberto Leal, que té diversos projectes professionals sobre la taula, estrenarà aquest pròxim divendres, 12 de gener, la nova temporada d'El Desafío. A partir de les 22.00, els espectadors d'Antena 3 podran gaudir d'aquest concurs on cares conegudes del país s'enfronten a reptes impossibles. I un serà Pepe Navarro, que recentment era notícia perquè torna a estar solter.

El presentador treballarà així amb el cordovès per primera vegada en un plató. Aquest, a la presentació de la nova edició, ha deixat molt clar el perquè ha fet el pas de tornar a la tele. I, a més, de fer-ho no com a conductor d'un format, sinó com a participant de l'espai atrevit esmentat.

Pepe ha exposat clarament que ha acceptat l'oferta “possiblement perquè als meus fills els agradava. Em van fer la proposta, vaig veure el programa i vaig pensar que podria ser divertit. I la veritat és que ho és, perquè cada setmana fas coses noves i això és molt estimulant per a qualsevol persona”.

Primer pla de Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles a la premiere d''Esencia'
Pepe Navarro ha revelat què l'ha portat a acceptar aquesta oferta d'Antena 3 | GTRES

El concursant de Roberto també ha respost a com ha acceptat els atacs i les opinions que ha rebut del jurat. Sobre aquesta qüestió, ha dit rotundament: “Estic tan acostumat a les crítiques que ja ni les escolto. Són coses molt subjectives, però, tret d'alguna qüestió, ha estat bé”.

“Fins ara s'està valorant amb una certa justícia. En el meu cas, he d'admetre que m'han donat el que em mereixia”.

Roberto Leal dona detalls de la nova temporada, en què participa Pepe Navarro

Roberto Leal comptarà en aquesta nova edició, a més d'amb Pepe Navarro, amb altres rostres molt coneguts. Ens estem referint a Mónica Cruz, Mario Vaquerizo, Mar Flores, Adrián Lastra i Chenoa. Sense oblidar tampoc els influencers Marta Díaz i Pablo Castellano.

Precisament sobre aquests participants s'ha sincerat l'andalús. Ha manifestat que “Lastra serà competitiu a mort i és un gran esportista i Mar serà una bomba. Són noms que resulten molt potents”.

Fotografia dels concursants d'El Desafío: Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro
Pepe Navarro tindrà companys a rostres molt coneguts del nostre país | Atresmedia

Roberto, així mateix, ha confessat que “és un programa molt de pell, hi haurà rialles, però també emoció i tensió. Si això es transmet és per allò que agrada a casa, perquè hi ha poques capes. Sí, el que passa és totalment de debò”.

Aprofitant aquesta ostentació de sinceritat se li ha preguntat per una de les proves més difícils: l'apnea. S'ha volgut saber si algun concursant d'aquesta edició superarà els 04.40 que va aconseguir Rosa López i que és el rècord. En aquest sentit, no ha dit què passarà, només que espera que als famosos els serveixi de motivació poder superar-lo.

Primer pla de Roberto Leal com a presentador del Desafiament d'Antena 3
Roberto Leal està encantat amb la tornada d''El Desafío' | Atresmedia

Finalment, ha reconegut que en aquesta ocasió sí que té pensat fer alguna prova i que espera que el format torni a ser líder d'audiència. Considera que posseeix tot el que és necessari per conquistar els espectadors: “Té valors, com el del treball i l'esforç, ensenya coses molt boniques. També és divertit, riem molt, i compta igualment amb una part emotiva”.