Muntatge amb Ana María Aldón somrient, Eladio amb camisa al carrer i el logo de 'GH DÚO'
TELEVISIÓ

Ana María Aldón ens revela el bonic consell del seu xicot per a 'GH DÚO'

Ana María Aldón comparteix amb 'E-Notícies' les paraules que va dir Eladio tot just assabentar-se de la seva participació en aquest conegut reality

A E-Notícies hem tingut l'oportunitat de parlar amb Ana María Aldón hores abans que comenci la seva nova aventura dins de GH DÚO. Conversa telefònica en què ens ha revelat el bonic consell que li ha donat el seu promès Eladio en relació amb el seu nou desafiament professional.

Aquest dijous 11 de gener, a les 22:00, les portes de la casa més famosa de la televisió del nostre país tornen a obrir-se per rebre els seus nous llogaters. Després de la victòria de Naomi Asensi a GH VIP 8, aquest conegut reality torna a les nostres vides amb una nova edició. Tot i que, això sí, aquesta vegada lluitaran pel premi en parelles.

Quan queden escasses 24 hores perquè GH DÚO doni el tret de sortida, el format només ha confirmat tres dels seus nous concursants. Entre els quals trobem la mateixa Ana María Aldón.

Ana María Aldón al photocall de l'aniversari de 'El Turronero'
Ana María Aldón és una de les concursants confirmades per a la nova edició de 'GH DÚO' | Europa Press

Malgrat que la dissenyadora de moda encara desconeix amb qui compartirà aquesta aventura, Elena Rodríguez i Luca Onestini ja coneixen el seu destí.

Un dels grans atractius d'aquesta edició és que els participants seran aparellats amb unes altres figures conegudes de l'actualitat social. I encara que algunes vegades aquesta mecànica pot arribar a beneficiar alguns participants, de vegades produeix algun malestar entre els llogaters.

Muntatge de Luca Onestini i Elena Rodríguez a la casa de GH DÚO
Elena i Luca entren a 'GH DÚO' com a parella de concurs | Mediaset

Això és precisament el que els ha passat als dos companys confirmats d'Ana María Aldón. Actualment, la relació entre Elena i Luca és una mica complicada, i tot a conseqüència de la ruptura polèmica que van viure 'La Reina dels Realities' i Gianmarco Onestini.

Ara, hores abans que comenci la nova edició de GH DÚO, a E-Notícies hem pogut parlar uns minuts amb Ana María Andón. Durant la nostra conversa telefònica, la col·laboradora ens ha revelat el bonic consell que ha rebut per part d'Eladio abans d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra.

Ana María Aldón ens revela el consell que li ha donat Eladio: "Que aprofiti al màxim"

En plens preparatius de la seva esperada boda, Ana María Aldón s'ha vist obligada a fer una parada per un bon motiu: la seva participació en la nova edició de GH DÚO. Un desafiament que, segons ens ha revelat, afronta amb "molta il·lusió":

"Estic molt il·lusionada, tinc moltes ganes que comenci i veure quina és la sorpresa", ens ha assegurat, ja que encara desconeix qui serà el seu company de concurs. "No sé amb qui em toca entrar-hi, la veritat és que estic molt intrigada".

A més, Ana María Aldón no ha tingut cap problema a compartir amb nosaltres quin és el consell que li ha donat el seu promès abans de posar un peu al concurs.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón ens confirma que Eladio li ha donat suport des del principi en la seva decisió | @anamariaaldon, Instagram

Tal com ens ha assegurat la dissenyadora, la seva parella li ha donat suport des del primer moment. Per això, quan va arribar aquesta oferta a les seves mans, Eladio li va dir que "fera el que volgués" i el que fos millor per a la seva trajectòria professional dins de la televisió.

Ara bé, el que pitjor portarà aquest empresari és la distància, ja que durant tres mesos estarà completament distanciat d'Ana María Aldón. Encara que, això sí, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de mostrar-li tot el seu suport:

"Em va dir que fes el que jo volgués. Evidentment, que si decidia anar-hi, em trobaria molt a faltar. Però com que és una oportunitat, que l'aprofiti al màxim, que la visqui i que en gaudeixi".