Primer pla de Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles a la premiere d''Esencia'
GENT

Pepe Navarro: els veritables motius de la ruptura amb Beatriz, la seva última xicota

La parella va acabar la història d'amor a principis d'estiu

Va ser a finals del mes de juny passat quan Pepe Navarro i Beatriz acabaven la seva història d'amor. Un afer que el mític presentador d'Hoy cruzamos el Mississipi va mantenir en la més estricta intimitat, ja que sempre ha intentat mantenir la seva vida privada al marge de la pública.

Tot i això, el romanç arribava al seu final, encara que els motius reals no van transcendir fins un temps després. Tot el que se sabia sobre la relació era que es tractava d'una història sòlida i que tots dos havien estat molt feliços i enamorats.

Pepe Navarro i la seva xicota, Beatriz, acabaven la relació al juny

La parella feia uns quants anys de relació i havien preferit mantenir-la fora del focus mediàtic. Pepe i Beatriz vivien junts i van aconseguir formar una gran família, amb els fills de cadascú. A més, tal com va transcendir fa un temps, Beatriz estava molt integrada dins la família de Navarro.

L'empresària arribava a la vida del presentador, atorgant-li una gran estabilitat a tots els nivells. Tot i que han separat els seus camins, tots dos continuen mantenint una bona relació d'afecte i respecte.

Pepe Navarro junt amb Beatriz, la seva parella
Pepe Navarro va trencar amb la seva xicota, Beatriz, a principis d'estiu | Redes sociales

Després de la notícia de la separació, Pepe va preferir no donar detalls de per què havien finalitzat la relació. “Són assumptes dels quals no parlo mai i prefereixo que continuï sent així. Gràcies per l'interès”, va lliscar Pepe Navarro a El Español sobre la notícia de la seva ruptura.

“Beatriz és una dona molt discreta i comprèn que no et pugui explicar res. Estan molt feliços i tot en ordre”, comentava una persona propera a tots dos al diari anteriorment esmentat.

Entre els motius de la seva separació no hi ha ni terceres persones ni rumors d'infidelitat. Segons es va publicar, tant Pepe Navarro com Beatriz “es troben en moments vitals diferents, cosa que ha acabat per separar-los”. La parella va arribar al punt en què van considerar que era millor separar els camins.

Això sí, la notícia de la separació va sorprendre, i molt, ja que mesos abans, els rumors d'un possible casament van començar a sonar amb molta força. Recordem que el presentador va arribar a passar per l'altar fins a dues vegades.

Primer, Pepe es va casar amb Eva Zaldívar, una història que va durar gairebé una dècada, i amb què van tenir dos fills, Andrea i Marlo. El matrimoni va acabar el 2003. Més tard, només un any després, el presentador va iniciar una història d'amor amb Lorena Aznar, contraient de nou matrimoni el 2008 i acabant, finalment, el 2017.

Pepe Navarro la seva tranquil·la vida allunyada dels mitjans de comunicació

Tot i ser una de les grans cares de la història de la nostra televisió, el periodista decidia allunyar-se completament dels mitjans de comunicació i tenir un perfil molt més baix. En els darrers anys, el seu nom ha sortit a la palestra principalment pels seus contenciosos legals amb Ivonne Reyes, que encara són actius.

Pepe Navarro a l'espectacle 'Esencia' a Madrid
Pepe Navarro, allunyat del focus mediàtic | GTRES

Tot i això, el presentador no ha tingut problema a pronunciar-se sobre les diferents batalles legals que continua lliurant amb la veneçolana. A més, Pepe Navarro es manté en tretze, assegurant que “confio, cegament, en la Justícia”.