Muntatge de Mario Casas al centre mirant a càmera amb Alain Hernández al seu costat mirant a càmera i un marc amb una foto dos junts

TELEVISIÓ

La relació sorprenent d'Alain Hernández i Mario Casas fora de la televisió

Alain Hernández i Mario Casas són dos dels actors del cinema i la televisió més famosos del nostre país

Alain Hernández és un dels actors de moda al nostre país en aquest moment. I és que, a partir d'avui, es convertirà en protagonista d'una de les sèries més esperades: Sueños de libertad.

Precisament per això, s'ha incrementat l'interès per conèixer Alain Hernández més enllà de la seva vida professional. I una dada interessant del seu àmbit personal és que té relació amb un altre dels actors més famosos: Mario Casas. Mantenen una amistat després d'una pel·lícula que van fer en comú.

Alain Hernández és íntim de Mario Casas

Alain Hernández és notícia perquè aquesta nit, a les 22:00 a Antena 3, s'estrena la ficció que coprotagonitza amb Natalia Sánchez, l'esmentada Sueños de libertad. Una sèrie que gira al voltant dels conflictes d'una acabalada família a la dècada dels anys 50 i que substituirà Amar es para siempre.

L'actor ha vist que últimament aquesta nova feina li ha fet ser protagonista de la premsa del cor. És clar, perquè s'ha incrementat l'interès per conèixer-lo més a fons. Per això, s'ha descobert que està casat amb Mireia Martín, que és pare de dos fills i que va viure un drama familiar.

De la mateixa manera, s'ha revelat que Alain té un enllaç molt especial amb Mario Casas. Pel que sembla, hi manté una estreta relació amb ell des de fa anys. Concretament, des que tots dos van treballar junts, el 2015, en la pel·lícula Palmeras en la nieve, adaptació de la novel·la homònima de Luz Gabás.

Fotografia de Mario Casas de front i seriós amb Alain Hernández al seu costat amb el braç recolzat en una columna en una escena de la pel·lícula Palmeres a la Neu
Alain Hernández va coincidir treballant amb Mario Casas en 'Palmeras en la nieve' | Atresmedia

Hernández i Mario van donar vida en aquest llargmetratge a dos germans, Kilian i Jacobo, respectivament. I això els va fer estar molt units durant tot el rodatge; tant és així que, després, han mantingut la relació. Això es pot veure amb claredat a les seves xarxes socials, on fins i tot es diuen germans.

Un exemple és que fa un temps l'actor barceloní va recordar aquest film i va publicar a Instagram una foto del personatge que va interpretar. Imatge que va acompanyar del missatge següent: “Recordant Jacobo de Rabaltué, el vaig estimar i el vaig odiar. Encara que sempre li estaré agraït per com va ser de meravellós i complicat jugar a ser ell”.

Aquesta publicació va provocar que Casas no dubtés a comentar-la de manera divertida. Li va escriure: “Et flipa, eh. En gaudeixes”.

Encara més, fins i tot altres vegades l'un o l'altre han compartit imatges junts gaudint d'algun moment fora de càmeres. Sí, com ara prenent unes canyes lluny d'un plató.

D'aquesta manera, han demostrat que es tenen afecte i que és així des que van compartir el rodatge de l'esmentada pel·lícula. Pel·lícula que va ser crucial per a tots dos, doncs, sens dubte, va catapultar les seves carreres de manera notable.

Però cal no oblidar que van tornar a creuar els seus camins cinematogràfics uns quants anys després. Concretament, el 2018, on van coincidir treballant en el drama El fotógrafo de Mauthausen, dirigida per Mar Targarona.

Alain Hernández i Casas tenen més coses en comú

Alain Hernández compta amb un passat amb Mario, que els ha fet ser companys i amics. Però hi ha més coses que comparteixen.

Per exemple, tots dos, que tenen carreres interessants al cinema, han trobat en la televisió un bon aliat per augmentar la seva fama i el seu èxit. En el cas de Casas, tot això li ho va donar el seu paper a la sèrie Los hombres de Paco. Mentrestant, al seu company li ho van atorgar les tres temporades de la ficció La Caza.

De la mateixa manera, tenen en comú una cosa més. Ni més ni menys que, actualment, Mario i Alain són dos dels actors espanyols amb més atractiu.