Fotomuntatge de l'actor Alain Hernández amb una emoticona amb cara trista

TELEVISIÓ

El drama desconegut del famós actor, Alain Hernández

Alain Hernández serà un dels convidats d''El Hormiguero' aquest dijous 15 de febrer amb Natalia Sánchez per presentar la nova sèrie d'Antena 3

Alain Hernández serà un dels convidats d'El Hormiguero aquest dijous 15 de febrer amb Natalia Sánchez. D'aquesta manera, la parella d'actors assistirà al programa presentat per Pablo Motos per presentar la nova sèrie d'Antena 3, Sueños de Libertad.

Cal recordar que el 21 de setembre passat, l'actor va visitar el programa Tot es mou de TV3, presentat per Helena García Melero. D'aquesta manera, va parlar d'un dels episodis més durs de la seva vida que té a veure amb la malaltia del seu pare.

El dur testimoni d'Alain Hernández

Aprofitant la celebració del Dia Mundial contra l'Alzheimer, Alain Hernández va parlar obertament d'aquesta malaltia, que li toca molt de prop. A més, va presentar el seu nou projecte, París 70, el qual gira al voltant de l'Alzheimer.

Va ser l'any 2021 quan va morir el pare d'Alain Hernández, el Pepe. D'aquesta manera, el seu testimoni va commoure tota l'audiència de la televisió pública de Catalunya, ja que va relatar com va veure consumir-se una de les persones que més estimava.

"Estic cuidant la persona que més estimo, però alhora tinc ganes que se'n vagi i que descansi. I poder descansar jo també i tot l'entorn", va començar l'actor.

"És molt dur aquest dilema moral que tens, però al mateix temps és molt humà. El meu pare va aixecar una empresa ell sol i de sobte veus que aquesta persona comença a perdre facultats i capacitats. I ell, que se n'adoni, per a mi és el més dur" va concloure el català.

Les emotives paraules d'Alain Hernández cap al seu pare Pepe

Alain Hernández és molt actiu a les seves xarxes socials. D'aquesta manera, va aprofitar el seu compte d'Instagram per dedicar unes precioses paraules al seu pare el dia que va morir.

"Ho sento, però ara sí que ja no et queda més remei que descansar, Pepe... Quina merda. I quin alleujament alhora, després de tants anys lluitant contra aquest monstre", va començar visiblement emocionat.

"Et recordarem treballant feliçment i incansablement a la teva estimada empresa, sí, però també et recordarem gaudint amb els teus fills, amb els teus nets. Amb els teus germans, amb els teus amics, però, sobretot, vull recordar-te així, amb la teva estimada Loli, rient", va acabar Alain Hernández.

➡️ Televisió

Més notícies: