Muntatge de fotos dels personatges principals de la sèrie de TVE 'La Promesa' i, al costat, la silueta d'un home amb interrogants i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

El protagonista de 'La Promesa' sorprèn en revelar-se la identitat de la seva xicota

Un dels actors de la sèrie ‘La Promesa’ té una relació sentimental amb algú que poca gent esperava

La Promesa s'ha convertit en la sèrie d'èxit de les tardes emesa per Televisión Española. La sèrie destaca pel seu notable elenc, que inclou actors de renom com ara Joaquín Climent i María Castro. Però també uns altres menys coneguts com un dels protagonistes que ha sorprès tothom després de conèixer-se qui és la seva actual parella.

Es tracta d'Andreas Muñoz, que va créixer en una família d'actors. Madrileny de 33 anys, va debutar al cine de la mà de Guillermo del Toro quan només tenia 9 anys. Tot i això, si hi ha alguna cosa que ha cridat l'atenció, més enllà de la seva trajectòria sobre els escenaris, és la identitat de la persona amb qui comparteix la seva vida.

Un actor de La Promesa que comparteix la seva vida amb una artista polifacètica

L'artista i cantant Claudia Lively és la persona que ha robat el cor de l'actor de La Promesa. Una relació sentimental de la qual han deixat constància a través de les imatges que han compartit a les xarxes socials. Fotografies com en què la parella apareix en actitud afectuosa a la mar o disfressats en una festa del Halloween.

La veritat és que hi ha poques fotografies de tots dos al seu perfil, però són suficients per deixar constància de la seva relació. Lively és una artista i compositora multidisciplinària amb formació clàssica que barreja diversos estils a l'hora d'interpretar. La parella està en sintonia, ja que comparteixen el seu amor per les arts escèniques.

Andreas Muñoz es va incorporar a La Promesa fa poc més d'un mes per donar vida a Jerónimo Gamboa, el fals ajudant de cambra de Pelayo Gómez de la Serna. En realitat, ell no és qui aparenta ser, sinó que és un traficant d'armes que està aliat amb Pelayo. Junts volen instal·lar un centre d'operacions a La Promesa usant com a tapadora el negoci de les melmelades de la senyora Catalina.

L'actor Andreas Muñoz actuant a la sèrie de RTVE 'La Promesa', una imatge en què apareix amb rostre seriós
Es revela la identitat de la parella d'Andreas Muñoz, actor de 'La Promesa' | RTVE

La seva incorporació a la ficció produïda per Bambú per a la cadena pública va coincidir amb la trista sortida d'Enrique Fortún com a Lope Ruiz. La presència del nou personatge a La Promesa ha suposat tota una revolució per a la trama.

Andreas Muñoz interpreta un personatge a La Promesa que amaga la seva identitat real

Andreas Muñoz és el germà gran d'una saga d'actors, Gara i Omar Muñoz i fill de Luis Mariano Muñoz i María Dolores Blázquez. Malgrat la seva joventut, porta a l'esquena una dilatada carrera al cinema, al teatre i a la televisió. Ha treballat en sèries espanyoles, com ara: Desaparecidos, Mar de plástico, Cuéntame cómo pasó, Los Protegidos, Sin tetas no hay paraíso o El comisario.

També en projectes internacionals, per exemple: Gambito de Dama i Peaky Blinders per a Netflix, The Optimist 2 en Amazon Prime, o Girlfriends i Hollyoaks per a televisions del Regne Unit.

“Soc molt actiu, molt inquiet, m'encanta pujar nivells, superar-me, aprendre…”, explicava en una entrevista recent. "A la meva família sempre ha primat la meva formació i l'educació i, després, seguir el camí". Paraules d'un actor que coneix bé la professió que ha viscut des del bressol.