Muntatge amb el plató de 'Cine de Barrio' al fons, Alaska seria amb els llavis vermells i Concha Velasco seria amb una bufanda de colors

TELEVISIÓ

El programa de TVE que va tenir un gest molt lleig amb Alaska i Concha Velasco

Alaska, que avui apareixerà a 'El Camino a Casa', va compartir amb Concha Velasco una situació complicada a La 1

Alaska és una de les cantants més conegudes del nostre país des de fa anys. Aquesta fama també la va viure Concha Velasco, una de les actrius més grans d'Espanya al llarg de la seva història.

Però Alaska i Concha Velasco tenen en comú una cosa més. Totes dues van estar al capdavant d'un espai de TVE que, segons sembla, no les va cuidar com calia. Exactament, Cine de barrio va fer alguna cosa lletja que encara avui cueja: prescindir d'elles.

Alaska i Concha Velasco van patir amb allò que va passar amb Cine de barrio

Alaska és una fan absoluta del cinema espanyol i dels seus clàssics. Per aquest motiu, va acollir amb gran entusiasme que el 2020 se li oferís presentar el format de La 1: Cine de barrio. Va acceptar l'oferta encantada i així, durant gairebé tres anys, en va estar al capdavant.

Tanmateix, la dona de Mario Vaquerizo no va concloure la seva etapa en aquell com li hauria agradat. I és que, després d'un canvi en la direcció d'aquest, la van acomiadar. Es va decidir que havia conclòs el seu camí i així va ser substituïda per Inés Ballester, que hi continua.

Captura de 'Cine de Barrio' amb Alaska amb un vestit morat amb les mans juntes i Raphael parlant amb un vestit blau asseguts en uns sofàs
Alaska va veure que el seu final a 'Cine de barrio' es va produir inesperadament | RTVE

Alaska es va sentir molesta i dolguda per la manera com TVE la va fer fora. De fet, va arribar a manifestar que “no hauria deixat mai de presentar Cine de barrio voluntàriament. Els que em coneixen saben que per a mi aquest programa és vocació més enllà de l'àmbit professional”.

“M'entristeix moltíssim no continuar formant part del projecte. Tot i això, entenc que a les cadenes es prenen les decisions que es consideren adequades en cada moment”.

L'acomiadament d'Alaska va cridar poderosament l'atenció, va generar enrenou i va fer recordar que una situació similar l'havia viscuda Concha Velasco. Aquesta, que va ser precisament a qui ella va substituir al capdavant del format esmentat, es va rumorejar que també havia estat acomiadada. Es va especular perquè la val·lisoletana hi va haver un moment en què va afirmar que ningú s'havia posat en contacte amb ella per renovar el contracte.

Captura de 'Cine de Barrio' amb Concha Velasco parlant amb una bufanda vermella asseguda en una butaca
Concha Velasco va estar gairebé una dècada al capdavant del programa | RTVE

Ara bé, més tard, el dia que es va acomiadar en directe dels espectadors, després de conduir l'espai durant nou anys, va voler desmentir a la seva manera que l'havien feta fora. L'ex de Paco Marsó va exposar que la seva etapa s'havia acabat perquè volia centrar-se en el teatre. Tot i que la veritat és que sempre ha quedat el dubte respecte que TVE decidís dir-li adeu.

Sigui com sigui, tant per a Alaska com per a Concha, que va morir al desembre, deixar aquest programa emblemàtic no va ser fàcil. Hi van viure moltes situacions i retrobaments que les van marcar de per vida. Instants que ja formen part de la història de la televisió.

Alaska torna avui a ser protagonista de la televisió

Alaska, com hem indicat anteriorment, avui torna a la televisió. Ho farà convertint-se en la protagonista del nou episodi d'El Camino a Casa, que presenta Albert Espinosa a La Sexta. Episodi que s'emetrà a partir de les 22:30.

Alaska, com tots els famosos que hi han anat, parlarà sobre la seva infància i adolescència. Donarà a conèixer on va estudiar, les notes que obtenia, el grup d'amics que tenia i també la seva manera de comportar-se a classe. I tot això perquè recorreran a peu els racons més especials que hi havia a la seva vida, des de la seva escola fins a casa seva, en aquell moment.

A més, explicarà que amb les seves amistats posaven un lloc per vendre a El Rastro i confessarà com va ser la seva adaptació a Espanya. Fins i tot revelarà el moment en què va decidir començar a anomenar-se com avui la coneixem i els seus primers compassos al món de la música.

➡️ Televisió

Més notícies: