Muntatge amb Mario Vaquerizo seriós amb els cabells recollits i Concha Velasco somrient amb ulleres i un collaret verd

GENT

Mario Vaquerizo revela el consell de Concha Velasco que li va canviar la vida

Mario Vaquerizo ha compartit amb tota l'audiència de 'Fiesta' un aprenentatge que Concha Velasco va compartir amb ell en relació amb la seva faceta d'actor

Mario Vaquerizo ha visitat el plató de Fiesta per parlar sobre La reina del convento, el seu primer treball cinematogràfic. Moment en què l'artista ha aprofitat per revelar el consell que li va donar la gran Concha Velasco i que li ha canviat la vida completament.

Mario no ha tingut objeccions a assegurar que ell mai havia volgut protagonitzar una pel·lícula: "A mi tot em ve donat". "Menys ser periodista, tota la resta a la meva vida han estat causalitats", ha afegit a continuació.

Captura de Mario Vaquerizo al programa 'fiesta' parlant amb els col·laboradors
Mario Vaquerizo visita el plató de 'Fiesta' per parlar de la seva nova pel·lícula | Telecinco

Però amb "sentit comú, professionalitat i prenent-t'ho de debò", Mario Vaquerizo ha aconseguit conquistar el setè art. "Soc molt germànic, m'aprenc el guió, em sotmeto a la disciplina de la directora…", ha afegit el marit d'Alaska a continuació.

Ha estat en aquest moment quan el convidat ha compartit amb tota l'audiència de Fiesta la valuosa lliçó que li va ensenyar la gran Concha Velasco en relació amb aquest tema:

"El consell que em va donar Concha Velasco és: «Al lloc has d'arribar amb tot après, encara que siguis un lloro. Després ho vas interioritzant i ho vas mostrant de manera orgànica»".

Imatge primer pla de Concha Velaso amb rostre content als Premis Dies de Cinema a Madrid
Concha Velasco va ensenyar una lliçó important a Mario Vaquerizo | GTRES

Aquesta mateixa nit tindrà lloc a la Feria de Valladolid la XXXVIII edició dels Premis Goya. Cerimònia que, per primera vegada en la història, se celebrarà sense Concha.

Per això, s'espera que l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya hagi organitzat un homenatge en honor a tota la seva carrera professional.

Mario Vaquerizo va rebre un consell de Concha Velasco que li ha canviat la vida

Gràcies a les sàvies paraules de Concha, Mario Vaquerizo ha aconseguit triomfar en el seu debut com a actor. I n'és una prova el gran èxit que està tenint La reina del convento, el seu primer llargmetratge.

Una experiència que, segons ha confessat a Emma García, ha estat molt gratificant. "Crec que soc una persona molt valenta i moltes vegades dic que no, però després quan ho penso dic que sí".

A més, Mario Vaquerizo ha assegurat que interpretar Sor Juanita ha estat molt fàcil, ja que és una persona molt similar a ell. "Una persona que no prejutja ningú, que vol el millor per a tots els altres i que no es conforma amb allò que li ve imposat", ha matisat el convidat.

Captura Mario Vaquerizo al programa de 'Festa'
Mario Vaquerizo assegura que ha estat molt fàcil interpretar el seu personatge | Telecinco

Ara bé, una de les coses que més han cridat l'atenció de la presentadora ha estat el gran treball de caracterització que va fer amb l'equip d'art. Segons ha assegurat aquesta promesa del cine espanyol, la "intenció era no veure Mario transvestit de monja".

D'una altra banda, també ha volgut compartir el consell que li va donar Alaska quan li van oferir aquesta gran oportunitat. Tal com ell mateix ha revelat, la seva dona li va dir "que ho fes" sense pensar-s'ho dues vegades:

"Ella m'ha ajudat molt… Jo vaig dubtar perquè no volia ofendre ningú. Al principi vaig començar a llegir el guió amb una mica de reticència, però després t'adones que és una història molt bonica".

El 25 de gener passat, Mario Vaquerizo i la resta del repartiment de La reina del convento es van reunir al cinema Callao per assistir a l'estrena d'aquesta cinta. Moment en què va revelar algunes anècdotes relacionades amb el seu personatge:

"Vaig estar un mes en un convent i em va agradar molt la vida monacal". A més, davant les càmeres d'Europa Press, Mario ha assegurat que, gràcies a aquesta experiència, s'ha adonat de com li "agrada fer cinema".