Muntatge Concha Velasco i llaç negre
GENT

Mor Concha Velasco als 84 anys després d'una llarga malaltia

La mítica actriu espanyola ha mort aquest dissabte, 2 de desembre, a l'Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda. La notícia ha estat confirmada pels seus fills

Concha Velasco, una de les grans actrius del nostre país i coneguda per ser la mítica 'chica yeyé', ha mort aquest dissabte, 2 de desembre, a les 02:00 Hospital Puerta de Hierro. La notícia ha estat confirmada pels seus fills, Manuel i Paco Martínez, mitjançant un comunicat.

"Als mitjans de comunicació, amb enorme gratitud i pesar:

Lamentem informar que la nostra mare, Concha Velasco, ha mort avui dissabte 2 a les 02:00 a l'Hospital Porta de Ferro de Majadahonda, havent rebut els Sants Sagraments, a conseqüència d'una complicació en la seva malaltia.

Només tenim paraules d'agraïment per al personal de l'hospital, i el de les residències Santa Matilde i Orpea Punta Galea que tan bé n'han tingut cura en aquests difícils temps.

Som uns afortunats per haver gaudit de la millor mare del món i per rebre l'afecte de tants espanyols que l'estimen i l'admiren. Gràcies a tothom.

Preguem una pregària pel descans etern de la vostra ànima. La nostra família també els ho agrairà.

Els seus fills, Manuel i Paco".

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Els seus fills han estat al seu costat en tot moment | Europa Press

Concha Velasco feia mesos que estava allunyada del focus mediàtic a causa del seu delicat estat de salut. Va ser el 2021 quan ella mateixa anunciava la seva retirada de les taules del teatre. Concha Velasco estava ingressada en una residència de Las Rozas on tenia totes les seves necessitats cobertes.

"La decisió la vam prendre els meus fills i jo, aconsellats pel meu metge, que va ser el que em va recomanar que ingressés en una residència perquè m'ajudin amb les cures que necessito", confessava aleshores als mitjans.

Des d'aquell moment, els fills van estar molt pendents del seu estat. Avui Espanya plora la pèrdua d'una de les grans figures del cinema i de l'entreteniment del nostre país, deixant un llegat inesborrable.