Muntatge de Lara Álvarez somrient amb llavis vermells i una embarassada

TELEVISIÓ

El pla de Lara Álvarez per quedar-se embarassada quan trobi el moment oportú

Lara Álvarez ha determinat les condicions que s'han de complir per fer el pas de convertir-se en mare

Lara Álvarez ha estat durant anys notícia als mitjans pels seus diferents treballs a Telecinco, però també per la seva vida sentimental. I en un futur potser ho és perquè ha decidit formar la seva família. Un objectiu aquest que té molt a la ment i que ha pensat a consciència.

En concret, Lara Álvarez té una estratègia per quedar-se embarassada. Aquesta consisteix a fer aquest pas quan es produeixin dues circumstàncies importants per a ella.

Lara Álvarez té pensat quan tenir fills

Lara Álvarez té 37 anys i en absolut descarta ser mare algun dia. Per aquest motiu, tal com ha confessat recentment, ha fet el pas de congelar els seus òvuls. Ha pensat que, així, no estaria aclaparada pel rellotge biològic i podria decidir el millor moment per quedar-se en estat.

L'asturiana, que és força reticent a parlar de la seva faceta privada, ha reconegut que optar per aquesta congelació “és una de les millors decisions que he pres a la meva vida”. I té clar que en algun instant, quan estigui convençuda de quedar-se embarassada, se n'alegrarà encara més.

Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo
Lara Álvarez ha pensat molt bé quin serà el millor moment per tenir fills | Mediaset

Això sí, Lara té una estratègia per a aquesta gestació i no és cap altra que dur-la a terme quan es produeixin dues circumstàncies fonamentals. Primer, quan estigui totalment decidida a ser mare i, segon, quan trobi l'estabilitat professional necessària. Només aleshores s'atrevirà a formar la seva pròpia família, a qui pugui donar serenitat, temps i una economia folgada.

Lara Álvarez busca aquesta estabilitat deixant Telecinco

Lara Álvarez de moment encara no ha decidit tenir fills, però està fent passos perquè en qualsevol instant ho pugui fer. N'és una bona mostra que està buscant la consistència professional i econòmica que considera essencial en aquest sentit. Per aquest motiu, per a sorpresa de tot el món, ha decidit deixar Mediaset.

L'asturiana feia gairebé una dècada que treballava en aquest grup mediàtic, on ha destacat especialment en la seva faceta com a presentadora de Supervivientes. Després, quan va deixar aquest format, ha conduït diversos programes, com ara Me resbala i A tu bola, però cap no ha aconseguit l'èxit esperat.

Lara Álvarez presentant el nou programa de Telecinco, 'Me Resbala'
Lara Álvarez ha sorprès deixant Mediaset | Mediaset

Per aquest motiu, Lara ha optat per tancar una etapa i començar-ne una de nova, en què pugui trobar els projectes que li venen de gust i l'equilibri laboral i financer que necessita. I així ho ha comunicat als seus seguidors a través de les xarxes socials.

Exactament, a Instagram ha escrit: “Després de gairebé deu anys, que recordaré sempre, he decidit deixar Mediaset per emprendre un nou camí professional. Gràcies a tots pel vostre afecte”.

Com es podia esperar, la determinació de Lara Álvarez ha deixat perplexos tots els seus fans i també companys de cadena. I tant els uns com els altres no han dubtat a enviar-li missatges d'afecte i d'ànim en aquesta nova etapa que comença. Aquest seria el cas, per exemple, de Sandra Barneda, amb qui ha treballat a Supervivientes, que li ha dit: “La meva maca”.

“Ha estat un plaer coincidir aquests anys amb tu. Tota la sort del món”. Sense oblidar que també Laura Fa li ha indicat: “Molta sort, triomfaràs allà on vagis”.

Lara Álvarez ha rebut igualment missatges de Marta Flich, Mercedes Milá, Violeta i fins i tot Toñi Moreno. Aquesta li ha manifestat: “T'anirà bé on vagis. Ets treballadora, humil i talentosa, t'estimo”.

I els seus fans li han deixat paraules d'alè, com aquestes: "Molta sort, ets una professional com la copa d'un pi. No han sabut valorar-te com mereixes" i "Ets un geni i es notarà allà on vagis. A totes, divina".

Ara només quedar esperar per veure el nou rumb que emprèn Lara i si amb aquest aconsegueix els propòsits laborals que desitja. Propòsits que, tal com ha indicat, li permetran fer passos a l'àmbit personal, com ara decidir quedar-se embarassada.