Sandra Barenda somrient i la seva nova parella, la model Pascalle Paerel
TELEVISIÓ

La presentadora Sandra Barneda ja no amaga qui és la seva nova parella

Sandra Barneda deixa pistes del seu darrer viatge a París amb la nova xicota, la model neerlandesa, Pascalle Paerel

Si alguna cosa és clara, és que amb l'estrena de la nova temporada de ‘La isla de las Tentaciones’, Sandra Barneda s'ha tornat a colar a moltes televisions del país. Això, no és l'únic que ha de celebrar la presentadora, i és que després de separar-se amb Nagore Robles l'estiu del 2022, sembla que Barneda ha trobat l'amor.

Durant el pont de la Constitució, Sandra Barneda va aprofitar per escapar-se a París amb el seu nou amor, l'exballarina Pascalle Paerel. Tot i no haver publicat imatges juntes, uns posats al mateix carrer de la capital francesa les han delatat.

Al costat d'imatges del seu viatge, copes de vi i xampany, un cafè i un sopar romàntic, Sandra Barneda escrivia al seu compte d'Instagram: “Gaudint joiosa llaminera amorosa de tu”. Tot i la declaració d'intencions de la presentadora, Sandra Barneda i l'exballarina neerlandesa només ha intercanviat un ‘m'agrada’ mutu.

Després de la mediàtica ruptura entre Sandra Barneda i la col·laboradora de televisió Nagore Robles, amb qui va compartir la seva vida durant sis anys, la presentadora sembla haver tornat a trobar l'amor.

Cercavila Paerel, el nou amor de Sandra Barneda

Que la Sandra Barneda ha trobat l'amor és evident. La seva parella, Pascalle Paerel, una exballarina holandesa de la National Opera Ballet dels Països Baixos, una de les cinc millors companyies del món.

Pascalle Paerel és a més llicenciada en Dret i dirigeix la seva pròpia agència de models, 'The Fashion Composers', enfocada a treballar amb ballarins al món de la moda. I és que l'objectiu de Paerel és clar: representar models més enllà dels estàndards tradicionals de la moda i la bellesa.

Paerel, a més de dirigir la seva agència, també exerceix com a model. De fet, ha col·laborat amb marques com Louis Vuitton o la firma britànica Burberry. L'exballarina i model que ha conquerit el cor de Sandra Barneda també treballa com a dj en alguns dels clubs de moda dels Països Baixos.

L'agost del 2021, la model va donar a llum la seva filla Lena, que actualment té dos anys, fruit d'una relació anterior. De fet, aquest 2024, Pascalle Paerel i la seva filla Lena passaven el Cap d'Any a la Costa Brava.