Muntatge de Laura Matamoros seria mirant de banda, Makoke somrient i el logo de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

Makoke per fi aconsegueix el seu objectiu amb Laura Matamoros a 'Supervivientes'

Makoke està gaudint ara del revés que ha patit Laura Matamoros i que li permet venjar-se d'ella

Makoke es troba exercint com a col·laboradora de les gales de Supervivientes. I a l'última, a Conexión Honduras, ha viscut un moment inesperat per al públic i desitjat per ella. Sí, perquè ha aconseguit el seu objectiu respecte a Laura Matamoros, la que va ser la seva fillastra.

Makoke ha gaudit en veure que la jove concursant, que li ha dedicat més d'una agudesa al concurs, ha estat l'última eliminada de manera sorprenent. Així, ha conclòs el seu camí al reality, en què molts esperaven que arribés a la gran final.

Makoke compleix la seva venjança a Supervivientes

Makoke, durant el temps que va estar casada amb Kiko Matamoros, va tenir una relació molt complicada amb els fills del seu anterior matrimoni. Directament, no podien ni veure's i sempre que podien es dedicaven insults i retrets a la televisió. No obstant això, amb els anys, i atès que la seva filla, Anita, s'emporta molt bé amb Laura Matamoros, va lligar caps amb aquesta.

Per aquest motiu, va sorprendre que la concursant, només iniciar el seu camí a Supervivientes, esclatés contra la malaguenya. Concretament, se'n va burlar per no participar en el reality. Això va ser només el principi, peerquè després ha atacat també la seva exmadrastra de la mà de la seva amiga, Lorena Morlote.

Makoke s'ha mostrat dolguda amb el comportament de Laura i ha deixat de manifest en diferents gales que volia que fos expulsada. I això és precisament el que ha passat en les últimes hores. Per sorpresa de tots, Matamoros ha estat eliminada en un duel amb Arantxa del Sol, després de la salvació de Blanca Manchón i Kiko Jiménez.

Captura de Laura Matamoros i Arantxa del Sol a Supervivientes

Ningú no s'esperava aquesta situació, ni tan sols la mateixa concursant, com s'ha evidenciat per la cara que ha posat. Però, després del xoc inicial, ha manifestat: “Aquesta experiència ja l'he viscuda i ja em toca tornar amb els meus fills. No podia més no saber d'ells”.

“Estic feliç d'haver viscut aquesta aventura així. Ha estat totalment diferent de la primera vegada”.

Amb aquest final inesperat, sembla que l'exdona de Kiko ha aconseguit el seu objectiu: fer fora Laura, amb un 60 % dels vots. Se n'ha pogut venjar després dels atacs que ha rebut de la jove. Uns atacs que precisament han estat els responsables principals de la seva eliminació, ja que el públic no ha entès que ho fes sense necessitat.

Captura de Makoke al plató de 'Supervivientes 2024' durant una gala

Tant és així que, abans que es conegués el nom de l'expulsada, Laura va poder parlar amb el seu defensor, Tuco, i aquest la va alertar que parés amb les crítiques. Li va dir: “Els teus fills estan fantàstics i molt orgullosos. Deixa el passat a Espanya i recorda el dia a dia”.

“No et preocupis, centra't en això que saps fer, volem veure la Laura que tots coneixem”. Paraules davant de les quals ella es va justificar dient de Makoke: “La tinc molt oblidada. Ho fem de conya, perquè ja són molts anys”.

Makoke assisteix al gran enrenou després de l'expulsió de Laura Matamoros

La col·laboradora encara no s'ha manifestat sobre la fi del concurs de Laura, encara que sí que ho han fet nombrosos espectadors a les xarxes. I la veritat és que s'ha generat un enorme debat, entre aquells que consideren que la seva marxa és dolenta per a Supervivientes i els que se n'alegren.

Els que estan encantats de l'expulsió de la noia ho han exposat amb missatges, com ara aquests: “Per fi. Les seves postures i enrabiades em tenien avorrida”, “Ho hem aconseguit”, “S'ha fet justícia” i “Vinga, cap a la teva caseta. Que estem farts de sentir-la parlar de Makoke”.

Captura de Kiko Jiménez abraçant Laura Matamoros a Supervivientes al costat d'Arantxa del Sol

Tot i això, els que consideren que Laura era una bona concursant han mostrat el seu malestar després dels fets amb tuits com aquests: “Ella donava joc i li quedava molt per donar”, “Quina pena, no s'ho mereix” i “Una gran pèrdua”.

➡️ Televisió

Més notícies: