Muntatge de 'Supervivientes' amb Laura Matamoros des de l'helicòpter amb uns cascos i el logotip del programa
TELEVISIÓ

La primera decisió de Laura Matamoros a 'Supervivientes': confirmar una ruptura

Laura Matamoros ha deixat perplexos tots els espectadors de 'Supervivientes' amb les seves paraules inesperades

Laura Matamoros ha tornat a Supervivientes. Després del seu pas pel reality cap a l'any 2017, ha acceptat l'oferta de tornar. Així, les últimes hores, ha arribat a l'illa disposada a entregar-se al màxim a l'experiència.

La tornada de Laura Matamoros ha generat enrenou a les xarxes, però més encara ho ha fet la primera determinació que ha pres. Ha decidit pronunciar unes paraules abans de tirar-se a la mar des de l'helicòpter, amb què ha confirmat una relació trencada. Exactament, la seva amb Makoke, exdona del seu pare i mare de la seva germana Anita.

Laura Matamoros revela la relació que ha trencat

Laura Matamoros ja es va insinuar dijous passat que podria ser una de les dues exconcursants de Supervivientes que tornaven a l'aventura. I les últimes hores, dins de Conexión Honduras, s'ha confirmat. Ha tornat amb aquell que també va ser el seu company en l'edició que va participar: Kiko Jiménez.

Captura de Kiko Jiménez i Laura Matamoros amb Laura Madrueño en Supervivientes

Laura Matamoros s'ha mostrat feliç de tornar al reality, encara que també ha reconegut la seva por principal entre llàgrimes. Per això, ha dit: “Ja he estat supervivent i vinc a gaudir, arribaré fins on arribi. Però tinc molta por de no poder comunicar-me amb els meus fills”.

Després, la presentadora, Sandra Barneda, li ha demanat que, abans de tirar-se a la mar des de l'helicòpter, dediqués el seu salt. I ha tingut molt clar que era per als seus fills. Tanmateix, en aquest punt ha deixat perplex tothom amb una altra declaració.

En efecte, ha manifestat: “També el dedicaré a una persona que és al plató i que es mor d'enveja per fer aquest salt. Makoke al carrer!”.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Matamoros parlant des de l'helicòpter amb la mà als cascos el 10 de març de 2024

D'aquesta manera, la Laura ha deixat de manifest que la suposada relació de cordialitat que mantenia fins ara amb la col·laboradora s'ha trencat. I ha cridat l'atenció tenint en compte que la noia havia decidit ser educada amb l'exdona del seu pare per una persona. En concret, per la seva germana Anita, amb qui s'emporta molt bé, ja que no volia que aquesta patís.

Per tant, és evident que alguna cosa ha passat perquè l'ara concursant de Supervivientes hagi esclatat contra la mare de la seva germana i hagi destruït la treva que tenien.

Caldrà esperar per aclarir dubtes, però potser el fet que Makoke s'hagi erigit en portaveu de Carlo, l'exmarit de la tieta de Laura Matamoros, Mar Flores, hi ha pogut influir. Ho ha fet després que el fill de la model i de l'italià hagi criticat públicament la infància que li van donar els pares.

Laura Matamoros provoca les llàgrimes de l'exdona del seu pare

Laura Matamoros s'ha mostrat encantada i satisfeta amb el salt i les paraules, però aquestes han sorprès i molestat molt Makoke. Tant és així que aquesta no ha pogut evitar les llàgrimes en ple directe de Supervivientes.

Concretament, la col·laboradora ha afirmat: “M'estava emocionant quan l'he vista plorar, perquè imagino com es pot trobar a faltar els fills. Estava empatitzant amb ella. Però si m'ha volgut dedicar el salt, és que no ho sé”.

“El que m'hauria agradat és que en aquell moment no s'hagués de recordar de mi. No ho sé, no ho entenc”.

Entre sanglots, la malaguenya ha exposat que “m'ho he pres malament, però no per mi, tinc prioritats a la vida. No ho entenc, últimament m'hi creuava i teníem converses en maquillatge”.

Captura de 'Supervivientes' amb Makoke a plató plorant mirant cap amunt el 10 de març de 2024

D'aquesta manera, ha deixat clar que no comprèn el gir inesperat de Laura Matamoros amb ella. I també que li dol el que ha passat, no tant per si mateixa, sinó pel mal que li hagi pogut fer a Anita. I és que les dues germanes estan, o estaven fins ara, molt unides.

El temps revelarà com es resol aquesta situació. Sobretot queda veure si la petita de la família Matamoros reacciona a l'atac de Laura a la seva mare.

➡️ Televisió

Més notícies: