Muntatge en primer pla de Makoke amb la captura d'un vídeo de Lorena Morlote
GENT

Lorena Morlote reapareix amb una mala notícia després de la informació de Makoke

Lorena Morlote, obligada a tancar una de les perruqueries a Madrid després de la informació sobre la seva salut

Lorena Morlote no travessa el seu millor moment personal després de tornar de Supervivientes. I és que acabem de conèixer que l'estilista dels famosos s'ha vist obligada a tancar una de les perruqueries a Madrid.

Així, a més del seu enfrontament amb Makoke arran de la seva traïció al reality, on s'ajuntava amb Laura Matamoros, s'ha emportat un disgust professional.

A més, a això se suma que també persones del seu entorn en què confiava, han aprofitat la seva marxa per parlar-ne malament.

Captura de Lorena Morlote mirant cap amunt al plató de Supervivientes

I, segons han informat des d'Europa Press, econòmicament tampoc no li aniria gaire bé que diguem. Tant és així que Morlote s'ha vist obligada a tancar un dels seus centres de bellesa a Madrid.

Una notícia que arriba després que Makoke informés sobre els problemes de salut que afronta últimament que fos la seva examiga.

Després de les trobades que han tingut a la televisió Lorena Morlote s'absentava a Tierra de nadie a causa de certs problemes de salut.

Lorena Morlote s'emporta un disgust després de la seva bronca amb Makoke

"Anava una mica nerviosa, i he de ser sincera, quan em van dir que gairebé no venia que em vaig alegrar", explicava Makoke sobre aquesta cridanera absència. "Després em van explicar que es trobava malament i tampoc em fa gràcia, jo no desitjo el mal a ningú", assegurava.

De la mateixa manera, la col·laboradora d'Así és la vida donava a entendre que no sap amb seguretat què li ha pogut passar, però espera que no sigui gens greu.

Muntatge de Makoke enfadada i Lorena Morlote al plató de Supervivientes

"No sé què li passa, però espero que es posi bé i que puguem treballar juntes", expressava sobre això. "Em vaig quedar una mica preocupada", confessava els companys.

Mentre que, des de l'entorn de la mateixa Lorena haurien donat a entendre que se sent molt malament per la seva guerra mediàtica amb Makoke. Alguna cosa, que ha acabat passant-li factura de la pitjor manera.

Tot i això, no sembla que la col·laboradora li doni una segona oportunitat després d'haver sentenciat la seva amistat.

"Tinc la consciència molt tranquil·la. M'encantaria que estigués bé i forta, perquè ella és molt lluitadora", deia a Así es la vida.

➡️ Gent

Més notícies: