Laura Bozzo a la sala d'expulsió de GH VIP durant el debat
TELEVISIÓ

Laura Bozzo, en el seu pitjor moment, anuncia la ruptura més inesperada a 'GH VIP'

La concursant de 'Gran Hermano VIP 8' deixa clar quin és l'enllaç que definitivament s'ha trencat

Laura Bozzo no passa pel seu millor moment a GH VIP, sinó més aviat tot al contrari. La peruana no té cap problema per mostrar obertament el seu malestar enmig d'una de les seves setmanes més complicades en el concurs. Fins a tal punt ha arribat la situació que Bozzo ha reconegut el final d'una relació, cosa amb què ningú no comptava.

Després de gairebé 11 setmanes de programa, cada cop són menys participants. Un fet que ha portat l'organització del reality a decidir que els concursants dormin a la mateixa habitació. Si bé podria semblar que aquest fet ha desestabilitzat Laura Bozzo, la veritat és que la presentadora no està bé per motius ben diferents.

Laura Bozzo ha compartit la ruptura que ningú no esperava

"Estem molt malament", deia ahir Bozzo a Lara Álvarez quan aquesta s'interessava en directe per saber com estaven. "Em sento fatal, molt trista", afegia la participant. No obstant això, el que hauria portat la peruana a aquest estat no té res a veure amb els últims canvis a la casa.

Laura per fi aclaria que la causa de la seva situació eren els problemes que havia tingut amb una altra de les participants, la valenciana Carmen Alcayde. "És trist i és molt dolorós", ha assenyalat Laura reconeixent, a més, que se sent "totalment sola", ha conclòs.

Tot va començar quan a l'última gala de dijous, en què els concursants rebien la visita de familiars, aquests van poder nominar. Un moment en què Pedro, germà de Carmen Alcayde, va nominar la que era la seva amiga, Laura Bozzo. Aquest fet va provocar la desconfiança en la seva amistat malgrat els arguments de la valenciana en què assegura es va tractar únicament d'”estratègia”.

Muntatge de Laura Bozzo i Carmen Alcayde a GH VIP
Laura Bozzo ha deixat clara la seva postura sobre Carmen Alcayde | Mediaset

Albert Infante, un altre dels habitants de la casa de Guadalix, considerava desmesurada la reacció de Laura Bozzo. A més, retreia a la seva companya que hagués aprofitat el directe per treure aquest tema, “en un directe jo això no ho faria”, afirmava.

Unes paraules que no han agradat a Bozzo, que intentava justificar-se: "Ara tots es tiraran en contra meva. Al final del joc moltes coses que no s'han vist es veuran… No es tracta de quedar bé amb tothom", argumentava.

Tot aquest enfrontament venia d'una discussió prèvia en què Carmen esclatava contra Jessica Bueno. “S'ha de tenir més cura perquè ella és mare, punt”, deia Bozzo sobre la seva companya. “Jo també soc mare de tres nens, com sempre soc el blanc fàcil”, deia Alcayde.

Bozzo i Alcayde portaven més enllà la seva discussió sense que deixessin veure una possible solució a l'horitzó, “Laura, amb amigues com tu per a què vull enemics”, deia la tertuliana. “Per què no em defenses? Mai en tres mesos no has dit «Carmen Alcayde té raó». No és ull per ull i dent per dent, tu fes les coses de cor”, acusava la peruana.

“Jo faig de cor les coses. Si veig una persona que està plorant i que està desesperada, jo no em quedaré sense tenir empatia”, contestava Laura referint-se a la seva companya Jessica.

Carmen Alcayde no esperava aquest gest de la seva amiga

Per si no n'hi hagués prou, la visita de José Antonio Avilés a GH VIP va provocar que la relació entre Laura Bozzo i Carmen Alcayde empitjorés. L'exconcursant va explicar a Laura Bozzo que Alcayde parlava d'ella a l'esquena i "l'apunyalava" per darrere. Tanmateix, Laura va manifestar que preferia continuar confiant en Carmen.

Muntatge de José Antonio Avilés enfadat i Laura Bozzo trist a la casa de GH VIP
José Antonio Avilés va advertir a Laura Bozzo que Carmen Alcayde parlava malament d'ella a l'esquena | Mediaset

Laura posava de manifest el final d'una etapa a la casa de Gran Hermano. A més de trencar la seva amistat amb Alcayde, també tenia paraules per al seu equip: “He tancat un cicle perquè he vist coses que realment durant aquest cicle no vaig veure. Ara les veig i no sé si és imaginari o realitat”, tancava Bozzo

Aquesta nit a GH VIP: Última hora es revelarà si finalment Laura Bozzo és una de les nominades o si compta amb el suport del públic i se salva de l'eliminació.