Laura Bozzo, presentadora peruana, mirant a càmera
GENT

El moment de Laura Bozzo a 'GH VIP' que la converteix en reina de Telecinco

Ha nascut una nova estrella a Telecinco

Tot i que Laura Bozzo era una de les grans desconegudes de la llista de concursants d'aquesta nova edició de GH VIP, la televisiva s'ha aconseguit convertir en el fitxatge estrella. El seu concurs està donant molt a parlar i està sent l'encarregada d'agitar el vesper dins de la casa de Guadalix.

Durant la gala de dijous passat, Laura Bozzo s'enfrontava a la nominació amb Sol Macaluso. Finalment, la reportera va ser la segona expulsada de l'edició. Malgrat això, de nou, el protagonisme se'l va tornar a emportar Laura Bozzo en protagonitzar un divertit moment en ple directe que ja és viral a les xarxes socials.

Amb la personalitat aclaparadora de Laura i la seva facilitat per a l'espectacle, podem afirmar que estem davant d'un dels nous grans rostres de Telecinco.

Laura Bozzo, la nova estrella de Telecinco

Sol Macaluso va acabar sent la segona expulsada d'aquesta edició després d'enfrontar-se a Laura Bozzo a la sala d'expulsió durant l'última gala. La jove periodista era elegida per un 75% dels vots perquè abandonés la casa. L'emoció de ser salvada es va apoderar de Bozzo i això la va fer ser la protagonista d'un veritable 'momentàs' en ple directe.

No és cap sorpresa que la presentadora de televisió és una gran amant de les extensions de pestanyes, però la cola aquesta vegada li va jugar una mala passada. Les parpelles de la Laura es quedaven enganxades, per la qual cosa no podia obrir els ulls.

Imatge de Laura Bozzo assenyalant-se l'ull en el moment de l'expulsió de la gala 4 de 'GH VIP 8'
Laura Bozzo protagonitza el gran moment de la darrera gala de 'GH VIP 8' | Mediaset

“Se m'enganxen els ulls!”, cridava Bozzo incapaç d'obrir els ulls. Alhora, la televisiva es tirava a terra mentre la càmera l'enfocava “Perdó, perdó!”, expressava la Laura.

Davant d'això, la presentadora començaven a deixar anar una riallada darrere l'altra amb aquest moment tan surrealista protagonitzat per la peruana.

El moment era recollit ràpidament per les xarxes socials i en pocs minuts aconseguia convertir-se en viral, acumulant milers de 'likes' i comentaris. Podem afirmar que ha nascut una nova estrella a Telecinco i el seu nom és Laura Bozzo.

Laura Bozzo, pletòrica després de deslliurar-se de l'expulsió

La presentadora peruana compartia la seva alegria després de conèixer que seguiria al concurs. "Per mi era molt important. Jo he fet una relació amb Albert que poques vegades he fet a la meva vida", confessava. "Ha marcat la meva vida Albert, vull estar per protegir-ho i demostrar-li com li vull molt".

Laura Bozzo a la sala d'expulsió de GH VIP
Laura Bozzo vencia en el seu duel contra Sol Macaluso per la salvació | Mediaset

Però la Laura no pensa enterrar la destral de guerra, això és clar. La televisiva té un objectiu clar: Marta Castro. La televisiva deixava clar que anava a totes i que anaven a conèixer "la veritable Laura Bozzo". "Caurà d'esquena. Ella que deia que coneix Espanya, la diré: 'Mamita, no coneixes tant, prepara't per a la guerra. Tu vas iniciar la guerra, ara anem a la guerra'", sentenciava.

És clar que haver-se deslliurat de l'expulsió ha suposat una autèntica pujada. La Laura ve disposada a donar tot el que encara ha de demostrar al concurs.