Muntatge de fotos d'una imatge borrosa d'Adara Molinero amb interrogants i, de fons, el plató de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

Una estrella de 'Supervivientes' destapa quin preu ha pagat per viatjar a Hondures

Un dels concursants de 'Supervivientes' va arrossegar les conseqüències del concurs més enllà de la seva permanència a l'illa

Supervivientes tornarà a les pantalles de Telecinco la primavera que ve. El concurs estrella de la cadena de Mediaset es troba en fase de preparació i els seus seguidors estan ansiosos per conèixer, entre altres qüestions, quins seran els seus participants.

Mentrestant, un dels protagonistes de l'edició anterior ha confessat les seqüeles que li queden després del seu pas per Supervivientes.

Durant l'edició anterior de Supervivientes vam veure com Adara Molinero patia certs problemes estomacals que no es van resoldre en tornar a Espanya. La veritat és que la finalista del concurs, que va quedar darrere de Bosco Martínez Bordiú, es va sotmetre a prou proves mèdiques per aclarir el motiu de les seves molèsties.

Un concursant de Supervivientes 2023 deixa al descobert les seqüeles després del seu pas pel concurs

Però no només això, la madrilenya, a més, diversos mesos després de finalitzar el concurs, ha reconegut que a la pell encara queden les marques del seu pas pel reality. “Intentaré treure'm les taques que tinc a les cames per culpa de les ferides i el sol”, escrivia recentment a Instagram.

Ferides de sol a les cames d'Adara Molinero després del seu pas per 'Supervivientes'
Adara no té inconvenient a mostrar les seqüeles que 'Supervivientes' li ha deixat a la pell | Instagram, @adara_molinero

La filla d'Elena Rodríguez aprofitava la publicació per mostrar als seus seguidors la crema que ha escollit per tractar-se aquesta afecció de la pell. Va ser a la tornada d'Hondures quan Molinero es va referir a les seqüeles físiques derivades de la seva participació en el concurs.

La concursant de Supervivientes va penjar a la xarxa una imatge en què apareixien les seves cames plenes de cicatrius. A més, també va confessar els seus problemes amb el menjar: “Encara menjo com un animal, tinc por contínuament de quedar-me sense menjar o que me'l treguin. Tenir gana és el pitjor del món”.

Durant els mesos posteriors a la seva tornada, Adara ha reconegut haver patit l'efecte rebot. Va recuperar ràpidament el pes que va perdre a l'illa i va confessar que havia guanyat més quilos que en tota la seva vida. "Estic menjant moltíssim", va explicar en una de les seves històries d'Instagram.

Al llarg de diverses setmanes, la influencer mostrava com el seu abdomen continuava inflat malgrat haver començat a controlar l'alimentació. “Em faran la prova de l'helicobàcter, del Sibo i algunes més. Intentaré tenir la meva panxeta sana”, explicava.

Adara Molinero va aclarir a les xarxes les conseqüències de la seva participació en Supervivientes

Després de sotmetre's a diferents proves, va arribar el diagnòstic. Els metges li van confirmar que pateix SIBO, una síndrome que es caracteritza per l'anòmala i excessiva presència de bacteris a l'intestí prim.

Es tracta d'un sobrecreixement bacterià que pot provocar en qui ho pateix nàusees, inflor, dolor abdominal i fatiga, entre altres símptomes.

Storie de Adara Molinero a Instagram ensenyant com està la panxa el 23 de juliol de 2023
Adara va mantenir els seus seguidors informats de l'evolució dels seus problemes estomacals | @adara_molinero, Instagram

Amb els resultats mèdics en el seu poder, Adara no va dubtar a respondre aquells que la van jutjar i la van acusar de “que estava menjant per darrere en un programa de supervivència”.

L'ex de Bosco es va mantenir ferma davant les crítiques: “no es jutja les persones, no saps què hi ha darrere”. Va explicar contundent sobre els rumors del seu estat de salut després de diversos mesos a Hondures.