Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
GENT

Adara Molinero soluciona el problema que va tenir en tornar de ‘Supervivientes’

Adara Molinero ha decidit no quedar-se de braços plegats per solucionar-lo d'arrel

Adara Molinero ha estat una de les concursants més controvertides de l'última edició de Supervivientes. Ha estat criticada pel seu comportament amb Asraf i també per l'inici de la seva relació amb Bosco. Una relació que és contínuament sota l'ombra dels rumors de ruptura, però que continua endavant, tal com ella ha deixat de manifest.

Adara no només s'ha endut del 'reality' una història d'amor i d'atacs, sinó també un problema de salut. Aquest és el que ara ha fet que prengui mesures per solucionar-lo d'arrel. I la veritat és que ja està aconseguint èxits rellevants.

Adara Molinero revela què està fent per solucionar el seu contratemps després de Supervivientes

Adara Molinero va ser qüestionada pels espectadors de Supervivientes quan a l'illa va començar a engreixar-se. Molts van sospitar que menjava d'amagat, perquè el seu ventre era voluminós. No obstant això, ara sabem que aquesta inflor era causada per un problema de salut.

Tal com ha explicat recentment a les seves xarxes, la jove va tenir problemes estomacals i aquests romanen encara després de finalitzar el concurs. Per això, ha estat prenent antibiòtics i ha acudit al metge per saber què té i com actuar. El seu doctor li ha indicat les proves que s'ha de fer i, mentre arriben, ha pres altres mesures que contribuiran a solucionar la seva situació

Adara, a través de les històries d'Instagram, ha volgut posar al dia els seus fans, que estan preocupats pel seu estat. Per això, ha pujat un vídeo on diu: “Us explicaré una miqueta com estic. Ja farà gairebé tres setmanes que estic a dieta pel tema de l'estómac i tot això”.

“He començat a fer esport fa tres dies, però no estic baixant gens de pes. No estic baixant de pes pel tema dels bacteris que tinc a l'estómac i que encara no saben quins són. Aleshores, res, he de tenir molta paciència”.

Storie d'Adara Molinero parlant amb els seus seguidors sobre els problemes d'estómac
Adara Molinero ha revelat els passos que està fent en pro de la seva salut | @adara_molinero

I hi ha afegit: “Jo no sabia que amb certs bacteris a l'estómac no podies baixar de pes”.

Això sí, tot seguit ha deixat clar que ja sí que ha aconseguit abaixar la inflor de la seva panxa. Ho ha demostrat compartint una foto on compara dues imatges seves, una de fa unes setmanes i una altra actual. Amb les mateixes ha escrit: “La meva panxa s'ha desinflamat moltíssim i em noto millor”.

“Encara em queda molta feina al davant, però estic agraïdíssima a la meva nutricionista, Blanca”.

Storie d'Adara Molinero ensenyant als seus seguidors els seus problemes amb l'estómac
Adara Molinero diu que, almenys, la inflor ja ha remès | @adara_molinero

Adara Molinero rep l'ànim dels seus fans

Adara Molinero és conscient que el seu estat de salut preocupa tant els seus familiars i amics com els seus seguidors. N'és una bona mostra que els seus fans no han dubtat a enviar-li tota mena de missatges.

D'una banda, hi ha els que han intentat tranquil·litzar-la explicant la situació que pot estar patint. Exemples són comentaris com aquest: “Si tens SIBO metà, és així, engreixes”. I que ella hi ha respost: “Vull que em facin les proves i saber ja què és per poder posar-hi solució”.

Adara Molinero mirant a càmera a Supervivents
Adara Molinero està rebent molts missatges d'afecte i energia positiva | Mediaset

D'altra banda, hi ha els que directament li han enviat energia positiva i força: “Déu meu, com estaves, quina força de voluntat. Per a mi i per a molts representes un gran exemple” i “Ja t'has posat a les mans de digestiu i t'analitzaran tota la microbiota per donar-te un diagnòstic”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “A partir d'ara aniràs millor cuidant els àpats i a les mans del teu doctor”, “La inflor ja baixa. Ànim, que et cures aviat” i “Es nota que estàs menys inflada menjant sa, això està genial. Adara, al màxim”.