Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i una d'una concursant de 'Joc de Cartes'
TELEVISIÓ

Polèmica per l'última guanyadora de 'Joc de Cartes': 'Que injust el resultat'

Molts dels espectadors del programa de Marc Ribas, 'Joc de Cartes', han criticat durament el programa d'aquest dimecres, 27 de desembre

Aquest dimecres Marc Ribas va tornar a sorprendre amb una nova entrega del programa de cuina més famós de TV3, 'Joc de Cartes'. En aquest nou episodi, Marc Ribas va creuar la frontera per anar a Andorra a buscar la millor borda amb el millor restaurant amb cuina tradicional andorrana.

Un programa que no va deixar indiferent ningú, doncs, els espectadors han estat molt durs amb aquesta darrera entrega. Els protagonistes van ser Paqui Pivón, la qual va representar el restaurant 'La Borda Patxeta'; Pep Ramos, el qual va representar el restaurant 'L'Era d'en Jaume'; Geraldina Viera, amb 'La Cantina dels Racons' i, finalment, 'La Cort del Popaire' representat per Alex Kimchella.

Polèmica a 'Joc de Cartes'

'Joc de Cartes' és un programa ple de polèmiques. Per bé o per mal, el concurs de Marc Ribas agrada, i molt. És per això que els teleespectadors usen les xarxes socials per comentar tot el que passa.

Aquest dimecres no va ser menys, els seguidors del programa van cremar a les xarxes per un detall. I és que, tal com es pot observar a la xarxa social Twitter, ara X, a diversos no els va semblar bé la guanyadora del lliurament.

Va ser el restaurant de Geraldina Viera el que finalment es va alçar com a guanyador. Així mateix, 'La Cantina dels Racons' es va endur a casa els 5.000 euros del premi final.

Aquesta decisió no va agradar gens a l'audiència, que ha criticat durament el programa i la guanyadora en xarxes socials.

L'audiència de TV3 molesta amb 'Joc de Cartes'

Tal com els indiquem, a l'audiència de 'Joc de Cartes' no li va semblar gens bé que fos Geraldina la que s'emportarà el premi milionari. I és que, segons indiquen, la seva actitud deixava molt a desitjar.

"Quin injust aquest resultat. No guanya el millor, sinó el més estrateg", comenta una espectadora.

"No m'agrada que siguin tan poc respectuosos amb els altres companys. Aniria al restaurant guanyador, però amb el caràcter de la propietària em quedo amb l'Àlex", indica una altra.

"Doncs ha guanyat. Ha guanyat ser la concursant més imbècil del 2023", sentencia un altre.

"Zero d'acord, no entraria a aquest lloc, que no és una borda, ni encara que fos gratis. La senyora, del pitjor que s'ha vist al programa, i el cuiner ja es podria tallar els cabells. El guanyador, per molt, és 'La Cort del Popaire'", indica una espectadora.

Però la realitat és que això no ho va ser tot. L'audiència de 'Joc de Cartes' no només es va enfadar per la guanyadora, sinó també perquè TV3 tria restaurants on no es parla català. Per aquest motiu, la televisió catalana també va ser assenyalada durament.

"És increïble que ni fent el programa a Andorra aconsegueixin quatre restauradors que parlin català. És tristíssim", esclata una espectadora.

"És insuportable com 3Cat i 'Joc de Cartes' continuen normalitzant això de parlar en castellà en una televisió que ha de ser una eina per dinamitzar la llengua catalana. Necessitem una televisió nacionalista desacomplexada. I, a Espanya, que diguin missa. Ho diran igualment", sentencia un altre usuari.

Ja se sap que a 'Joc de Cartes', igual que a la vida mateixa, mai plou a gust de tots. Tot i això, els comentaris d'aquest dimecres evidencien que els teleespectadors cada vegada estan més descontents amb el programa televisiu.