Muntatge d'Adara Molinero somrient amb la mà a la barbeta, el logotip de Telecincoo i Elena Rodríguez amb ulleres
TELEVISIÓ

Adara Molinero torna a ser present a Telecinco i Elena Rodríguez té la clau

Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, està confirmada per a la nova edició de 'GH DÚO' amb Luca Onestini

Telecinco continua ultimant els darrers detalls de la pròxima edició de GH DÚO, que arribarà l'11 de gener a la graella televisiva. Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, i Luca Onestini són els primers concursants confirmats. Tot apunta que, amb Elena de nou en un reality, l'exconcursant torni també a la pantalla petita, potser com a defensora de la seva mare a les gales.

Després del final de Supervivientes 2023, Adara va decidir donar-se un respir de la televisió i centrar-se en altres projectes relacionats amb les xarxes socials. L'exsupervivent apostava per la seva faceta com a influencer. Tanmateix, amb la confirmació de la seva mare a GH DÚO pot ser que estiguem davant la volta televisiva d'Adara.

Adara Molinero més a prop que mai de tornar a Telecinco

Adara Molinero va demostrar durant el seu pas per Hondures que no hi ha ningú com ella per aixecar un concurs. Tot i que no va arribar a guanyar el concurs, sí que va aconseguir un segon lloc dins de la final. A més, no cal dir que va ser una de les grans protagonistes de la seva edició.

Muntatge amb Elena Rodríguez amb ulleres i Luca Onestini amb un micròfon
Elena Rodríguez i Luca Onestini són els primers concursants | e-noticies.cat, Mediaset

La concursant es va lliurar en cos i ànima dins del reality de supervivència, i va arribar fins i tot a trobar l'amor amb Bosco Martínez-Bordiú. Això sí, la relació no durava gaire després d'acabar el concurs. Ella mateixa reconeixia que pensava prendre's un descans dels mitjans i de la pantalla petita.

Tanmateix, ara, després de confirmar-se que la seva mare, Elena Rodríguez, serà a GH DÚO amb Luca Onestini, les possibilitats que Adara també es coli al format són moltes. Encara que és clar que no arribarà a ser participant, sí que podria ser la defensora de la seva mare des de plató.

Cal destacar que Adara compta amb un gran seguici de seguidors a les seves xarxes socials i el seu públic és molt fidel a ella. És clar que la guanyadora de Gran Hermano VIP 7 defensarà amb dents i ungles el concurs de la seva mare a Guadalix.

Recordem que Adara va mantenir una tempestuosa relació amb Gianmarco Onestini, germà de Luca, que al seu moment tothom en va parlar molt.

Elena Rodríguez, molt il·lusionada abans d'entrar al concurs

Només queden un parell de setmanes perquè arrenqui aquesta nova edició. Tal com la mateixa Elena Rodríguez ha dit als mitjans de comunicació: "Estic contenta i feliç, amb moltes ganes de divertir-me i d'experimentar sobretot".

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Elena Rodríguez revela el consell que Adara li ha donat abans d'entrar | @adara_molinero, Instagram

La mare d'Adara revelava el gran consell que li havia donat la seva filla abans d'entrar a casa de Guadalix de la Sierra. "Diu que ho visqui des de la tranquil·litat i que em diverteixi molt", assegurava.