Primer pla d'Adara Molinero amb el rostre seriós mirant a càmera
GENT

Adara Molinero aclareix què pensa de Bosco Martínez-Bordiú després de trencar amb ell

La reflexió d'Adara després de la ruptura

Adara Molinero va confirmar ja fa un mes i mig la seva ruptura amb el guanyador de l'última edició de Supervivientes. La finalista del mateix concurs ha fet una parada al camí per explicar com se sent després de passar una situació com aquesta. Adara, que està en una fase de la seva vida totalment renovada, ha volgut compartir amb els seus seguidors una reflexió ara que continua sense parella.

L'exguanyadora de GH VIP ha necessitat un temps per curar les ferides després de comprovar que la seva relació amb Bosco no tenia futur. "Estic soltera, hi ha anècdotes que no ho superen. El que és bo marca, és normal", escrivia la madrilenya al seu compte deX, antic Twitter.

Adara Molinero mostra als seus seguidors com està després de la ruptura

Ara, setmanes després de l'anunci del final de la seva relació, Adara, que sempre s'ha caracteritzat per la seva sinceritat, ha reflexionat en veu alta. A les seves històries d'Instagram, l'ex de Bosco no ha amagat que passar per un desamor no és fàcil. "Es pot arribar a estar així de bé, és clar que sí", ha escrit en una publicació recent.

Un missatge que ha sorgit després de veure un vídeo a Internet en què una jove explica quant ha millorat la seva vida després de trencar amb la seva parella. Així, Molinero s'ha sentit identificada i, per això, ha volgut compartir-ho amb els seus fidels.

Pel que sembla, Adara també ha travessat una fase similar després de la seva ruptura amb Bosco, tal com ella mateixa ha descrit. "Es necessita un procés que, de vegades, no és fàcil ni de color de rosa com surt als vídeos. El que sí que us puc dir és que val la pena", assegurava la supervivent al costat d'un vídeo d'una noia plorant per una ruptura.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb un vídeo d'una noia plorant i reflexionant sobre les ruptures
Adara reconeix que és possible superar una ruptura | Instagram, @adara_molinero

Un missatge ple d'optimisme amb què Adara espera ajudar qui se senti identificat amb la situació per la qual ella va passar. La filla d'Elena Rodríguez, conscient de la repercussió que tenen aquests missatges a les xarxes, ha decidit fer el pas d'explicar com se sent. Amb més de 800 000 seguidors a Instagram, Adara ha convertit aquesta plataforma en el seu mitjà de comunicació.

Des de fa diverses setmanes, la 'influencer' sembla estar travessant un procés de renovació interior i exterior. De les seves paraules podem considerar que es troba en una etapa més madura de la seva vida gràcies a les experiències per les quals ha passat. Frases com ara "no oblidis tancar cicles" o "que valents els cors trencats que encara continuen estimant" demostren en quina fase es troba la madrilenya.

La concursant de Supervivientes se sincera com mai fins ara

A més, Adara ha decidit canviar els seus hàbits de vida. Després del seu pas pel 'reality' de supervivència, es va posar a les mans de diversos metges que han determinat que els seus problemes de salut es devien a una infecció causada per helicobàcter. Recentment, va rebre el diagnòstic que el que li succeïa s'anomena SIBO de metà.

Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero als estudis de Mediaset
Adara reflexiona després de la ruptura amb el guanyador de 'Supervivientes' | Mediaset

Molinero ha començat a seguir una dieta saludable i a menjar d'una manera conscient per evitar completament els aliments que la perjudiquen. Tot això unit a l'esport, tal com ella mateixa confessa: "Des que menjo sa em trobo millor. Ara començaré a anar al gimnàs".

Així, Adara mira endavant amb il·lusió i deixa clar que, després d'una ruptura, es pot tornar a recuperar l'optimisme, encara que no és una tasca fàcil. Ella mateixa mostrava que es quedava amb el millor d'allò que havia viscut amb Bosco: "Em quedo amb l'afecte que li tinc". La concursant de Supervivientes ja va deixar clar que cal buscar la sortida enmig de les dificultats: “No va poder ser i no passa res”.