Muntatge de Carmen Rosa Almoguera somrient amb un collaret, Carmen Borrego somrient amb una jaqueta marró i el logo de 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Carmencita, filla de Carmen Borrego, pren una decisió definitiva amb 'Supervivientes'

Carmen Borrego ha demanat una cosa important a la seva filla, que aquesta ha rebutjat de ple i no hi ha marxa enrere

Carmen Borrego sap que, durant setmanes, s'ha rumorejat que seria participant de Supervivientes. I ara hem conegut que els rumors tenien raó. Sí, perquè ha estat confirmada com a la novena concursant oficial de l'edició.

Carmen Borrego ha parlat sense embuts sobre aquesta nova aventura que afronta. Ho ha fet al programa Así es la vida, on treballa. I, entre altres coses, ha explicat la postura que ha pres la seva filla respecte a donar-li suport públicament en aquest nou camí.

La jove, a qui María Teresa Campos anomenava afectuosament Carmencita, sembla haver-li deixat clar que vol continuar mantenint-se allunyada dels mitjans. I això ha estat un revés per a Carmen.

Carmen Borrego ja és concursant oficial de Supervivientes

Carmen Borrego ha acceptat l'oferta de Supervivientes de ser concursant de la nova edició, que començarà el 7 de març. Una sucosa quantitat econòmica podria ser la raó per la qual ha dit que sí a aquesta aventura. En aquesta, entre altres famosos, tindrà la companyia del seu amic Kike Calleja.

Ella afronta un repte davant el qual ha manifestat que “estic morta de por, però, un cop em comprometo, ho faig. No sé si ho faré bé o malament, encara que per a mi el més important és no defraudar-me a mi mateixa. Tinc moltes ganes i espero que aquestes superin la por”.

Això sí, Carmen Borrego ha admès igualment que el que pitjor portarà serà no saber de la seva família. I és que “soc molt pesada, sempre estic pendent dels meus fills. No saber com estan ells, el meu marit o el meu net ho portaré fatal”.

Carmen Borrego ha revelat la decisió de Carmencita sobre Supervivientes

Carmen Borrego ha parlat a Así es la vida, on col·labora, d'aquestes sensacions que té sobre Supervivientes. I el programa ha volgut donar-li ànims i energia positiva de cara que marxi a Hondures. Per aquest motiu, l'ha sorprès que la seva filla, Carmencita, entri en directe mitjançant una trucada telefònica.

Jove a qui la concursant, tal com ha reconegut entre llàgrimes, li ha sol·licitat una cosa especial: “Li he demanat que anés a defensar-me a plató. I ella m'ha dit que no vol aparèixer. Aleshores, que hagi trucat aquí, em dona esperances que finalment vagi i em defensi”.

“A mi em faria molta il·lusió, perquè ella és una noia estupenda, molt assenyada, que parla fenomenal. És advocada vocacional i crec que, encara que sé que el meu marit em defensarà fenomenal, la meva filla seria la millor”.

Captura d''Así es la vida' amb Carmen Borrego anunciant que és la propera concursant de 'Supervivientes 2024'
Carmen Borrego ha explicat a 'Así es la vida' la sol·licitud que ha fet a la seva filla | Mediaset

Borrego ha vist els seus companys de programa animar Carmencita que es posi davant de les càmeres per ella. La noia no s'hi ha manifestat. Sembla tenir molt clar que el seu lloc no és a la televisió, perquè prefereix continuar amb la vida anònima que porta.

Tanmateix, la noia, malgrat haver rebutjat la proposta de Carmen Borrego, li ha deixat clar que “tots estem amb ella. Ha estat una lluitadora sempre i aquesta vegada ho tornarà a fer, ho farà fenomenal. I l'estimo moltíssim”.

Carmen Borrego amb Carmen Almoguera, la seva filla, en un photocall
La filla de Carmen Borrego té clar que no vol sortir a la televisió | GTRES

A això ha afegit: “Ho farà fenomenal. A més, tindrà una estrella al cel que vetllarà per ella. És molt perseverant i conscienciosa amb allò que fa i, si ha fet el pas d'aquesta aventura, és perquè ho farà amb totes les de la llei”.

“En els moments de flaquesa que tingui, ha de recordar la dona que és i que els lluitadors, com ella, saben afrontar els reptes. La ment pot jugar males passades, especialment en realities com Supervivientes, però ella podrà. Que pensi en nosaltres, que li estarem donant suport”.

➡️ Televisió

Més notícies: