Muntatge de Carlos Sobera seriós amb les mans juntes, Laura Madrueño somrient amb una jaqueta de colors i un pensament

TELEVISIÓ

Carlos Sobera comet un error i confessa què pensa realment Laura Madrueño

Carlos Sobera, a més, ha revelat una dada sobre la pròxima edició de 'Supervivientes' que es desconeixia fins ara

Carlos Sobera està a punt de començar a treballar a ple rendiment a Supervivientes. I és que ja són pocs els dies que queden perquè el reality torni a la graella amb una nova edició trepidant.

Davant d'aquesta circumstància, a Carlos Sobera se li ha preguntat pel concurs en un esdeveniment on ha acudit. Això li ha permès deixar clar el que realment pensa de la seva companya en aquell, Laura Madrueño. I, a més, ha comès un error, ja que ha revelat el dia d'estrena del format esmentat, que encara es mantenia en secret per la cadena.

Carlos Sobera fica la pota i revela una cosa que era un secret fins ara

Carlos Sobera, com en edicions anteriors, serà un dels presentadors de Supervivientes, de manera que està encantat. I davant d'aquesta circumstància Europa Press ha volgut parlar amb ell en un esdeveniment públic al qual ha acudit amb la seva dona, Patricia Santamarina.

Patricia Santamarina somrient amb una americana negra i un jersei brillant al costat de Carlos Sobera somrient amb una americana grisa i una camisa blanca
Carlos Sobera ha acudit a un esdeveniment amb la seva dona i hi ha parlat de 'Supervivientes' | Europa Press

El basc el primer que ha fet és explicar que tindrà com a companys Jorge Javier, Sandra Barneda i Laura Madrueño. Per a aquesta, que tornarà a ser la persona que condueixi el reality des d'Hondures, ha tingut unes paraules especials que han deixat clar el que en pensa. I és que l'ha definida com a “la gran protagonista allà a Hondures”.

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que considera que la jove, que ha revelat la cinquena participant oficial, té molt de mèrit per la tasca que du a terme. Sí, que la seva feina és la més important de tots els conductors del format. Ho és per dues raons, perquè Laura s'ha de traslladar fins a l'illa i perquè ha de bregar amb els concursants.

Imatge de la connexió en directe del programa 'Tierra de Nadie' de 'Supervivents 2023' entre Laura Madrueño i Carlos Sobera
Carlos Sobera ha exalçat la tasca de Madrueño | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, Carlos Sobera ha dit alguna cosa més, que ha estat tota una ficada de pota per part seva. Exactament, quan fins ara s'havia mantingut en secret, no ha dubtat a revelar el dia d'estrena de la nova edició de Supervivientes. I aquest no serà cap altre que el dia 7 de març.

D'aquesta manera, ha confirmat sense voler el que les últimes hores s'havia especulat, després de conèixer-se que GH Dúo avançava, per sorpresa, el final al 29 de febrer. Ni més ni menys que el reality on els famosos sobreviuen en una illa arribaria a Telecinco abans del previst. El motiu és que la versió de Gran Hermano no ha triomfat i la cadena confia que aquell format els tregui de la seva greu crisi d'audiència.

Vaja, que gràcies a Carlos, els fans del concurs de supervivència ja han sortit de dubtes i poden marcar una data a la seva agenda. El primer dijous del mes de març comença el format i ho fa amb gran interès. Primer, per la tornada de Jorge a la televisió, després del fiasco de Cuentos Chinos; i segon, pel càsting de famosos que hi participaran, del qual encara hi ha incògnites.

Carlos Sobera també té paraules d'afecte per a Lara Álvarez

Carlos Sobera en aquesta cita, a més d'enaltir Laura Madrueño, tampoc s'ha volgut oblidar d'una altra de les figures emblemàtiques de Supervivientes durant anys. Ens estem referint a Lara Álvarez, que ha donat a conèixer que se'n va de Mediaset, després de gairebé una dècada treballant en aquest grup.

En aquest sentit, el presentador basc ha afirmat que “a ella se la troba a faltar sempre i, ara que se n'ha anat, més encara. Fa molta pena, perquè és una grandíssima professional i és una estupenda dona. És una persona extraordinària”.

Captura de Paco de Benito com a concursant de Supervivents al costat de Lara Álvarez
Carlos Sobera ha tingut igualment un gest tendre cap a Lara | Mediaset