Kike Calleja sobre un fons de discoteca ia l'esquerra un cor amb una ampolla

MOLT +

La discoteca de Madrid on Kike Calleja podria celebrar el seu pas per 'Supervivientes'

El Tiffany's Club és una discoteca on Kike Calleja ha anat a gaudir de la nit en diverses ocasions i molt ben acompanyat

El reconegut periodista del cor, Kike Calleja, es prepara per celebrar la seva pròxima participació a Supervivientes. Aquest podria celebrar-ho a la discoteca Tiffanny's Club, coneguda per ser un lloc on es troben freqüents entre personalitats de la faràndula. El lloc ha esdevingut el punt predilecte del periodista per relaxar-se i gaudir de la vida nocturna en múltiples ocasions.

Va ser el 2018 quan es va veure Kike Calleja gaudir amb Alejandra Rubio i José Antonio León en aquest distingit club de Madrid. Després de la relació de forta amistat de la seva mare amb Kike Calleja, no és estrany que Rubio s'ho passarà tan bé en companyia del reconegut presentador. El seu no és l'únic rostre televisiu que passa per la discoteca, ja que també s'hi pot veure Aless Gibaja.

Posat oficial de Kike Calleja com a concursant de Supervivientes
Kike Calleja participarà a la nova edició de Supervivientes | Mediaset

El club favorit de Kike Calleja té entrades a 1 euro

El Tiffany's Club, situat al cor de Madrid, s'erigeix com un dels epicentres de la vida nocturna de la capital espanyola. Reconegut per ser un punt de trobada per a l'alta societat, aquest establiment ofereix un ambient distingit i vibrant que atrau una clientela selecta. Amb dues pistes de ball independents i tres barres, els vostres assistents poden gaudir d'una gran selecció de música comercial que s'adapta als gustos més exigents.

Amb horari d'obertura de dijous a dilluns, incloent-hi tots dos, fins a altes hores de la matinada, ofereix una varietat d'opcions per a aquells que volen submergir-se a la vida nocturna. Els preus de les entrades varien segons el dia de la setmana, sent els dijous, diumenges i dilluns els dies més accessibles per als visitants. En aquestes jornades, és possible adquirir entrades per només 1 euro si s'arriba abans de la 1.30 del matí i sense la necessitat d'incloure una consumició.

Reservats a 500 euros la nit, cosa que podria escollir Kike Calleja

Els que vulguin una copa, el club ofereix diferents opcions, que van des dels 12 euros per 2 copes fins als 20 euros si es decideix ingressar després de l'una. Tot i això, és durant els divendres i dissabtes quan l'ambient arriba a la seva màxima esplendor, reflectit també en els preus. Aquestes nits d'alta demanda, el cost de l'entrada puja a 20 euros i inclou una sola copa.

Aquells que busquen una experiència més exclusiva poden optar per reservats que oscil·len entre els 250 € i els 500 € per nit. Amb la seva combinació única, el local es consolida com una destinació imprescindible perquè Kike Calleja pugui anar-se'n de festa i gaudir abans d'emprendre aquesta nova aventura.