Fotomuntatge de Miki Núñez amb les instal·lacions de TV3 de fons i una emoticona enfadada

TELEVISIÓ

Crítiques a Miki Núñez pel que va passar a l'últim capítol de 'Jo mai mai' de TV3

Al capítol de 'Jo mai mai' d'aquest dilluns es va veure una cosa que ha generat tota mena d'opinions a les xarxes socials

Com cada dilluns a la nit a TV3, vam poder veure un nou capítol de la sèrie de Miki Núñez, Jo mai mai. I com es podia esperar, l'audiència de la televisió de Catalunya no va dubtar a donar la seva opinió a través de les xarxes socials. Especialment a X, abans Twitter.

A l'episodi d'aquest dilluns 26 de febrer, hi va haver un gran protagonista a la ficció catalana i no, no va ser Miki Núñez. Ens referim a la música i és que els teleespectadors no parlen de res més.

Ja se sap que les cançons que formen part de qualsevol projecte audiovisual tenen un paper molt important. Doncs bé, si s'ha de jutjar per les diverses opinions dels televidents, sembla que Jo mai mai ho ha encertat de ple amb les seves melodies.

"Sense cap dubte, el millor de la sèrie Jo mai mai, és la música", assegura un espectador.

"M'agrada. Una bona sèrie amb bona música", afegeix una altra integrant del públic al seu compte de X, abans Twitter.

"Cada vegada m'agrada més Jo mai mai", diu una altra.

Crítiques a Miki Núñez pel que es va veure a Jo mai mai

Tot i això, en el capítol de Jo mai mai d'aquest dilluns passat, no tot va ser color de rosa. I és que hi ha qui va aprofitar per criticar directament Miki Núñez. En l'entrega d'ahir, el presentador d'Eufòria de TV3 va cantar i hi ha opinions de tota mena respecte a la seva actuació.

"Miki Núñez podria haver cantat millor, oi?", publicava un espectador a les seves xarxes socials.

"Només necessitava Miki Núñez cantant a Jo mai mai", va compartir una altra usuària visiblement emocionada.

Com és habitual en aquests casos, mai no plou a gust de tothom. Tot i això, tot apunta que a mesura que avança la sèrie, està rebent una millor acollida per part de l'audiència de TV3. I és que cal recordar que al principi, Jo mai mai va ser molt criticada.

La sèrie de TV3 on participa Miki Núñez, pretén ser el "reflex d'una generació a través de les colònies d'estiu". D'aquesta manera, mostra la realitat d'"un grup de joves i tracta sobre les primeres vegades que marcaran la seva vida".

Jo mai mai "potencia les emocions, la diversió, les històries d'amor i d'amistat a través d'una narració". En ella, "s'exploren els sentiments universals que afecten totes les edats: la por, l'alegria i la sorpresa. Les quals provoquen els canvis a mesura que et fas gran".

➡️ Televisió

Més notícies: