Muntatge de Rocío Carrasco amb Alba Carrillo a 'Bake Off'

TELEVISIÓ

L'atac de gelosia d'Alba Carrillo a 'Bake Off' que afecta Rocío Carrasco

Alba Carrillo s'ha mostrat gelosa per la unió entre Rocío Carrasco i Terelu Campos, que s'han tornat inseparables

Alba Carrillo ha tret la seva pitjor cara a Bake Off, i és que la model s'ha mostrat força gelosa per l'amistat que comparteixen Rocío Carrasco i Terelu Campos.

Tant és així que fins i tot els seus companys s'han molestat. I és que molts pensen que Carrillo empra aquesta actitud per distreure'ls durant les delicades elaboracions.

Tot començava després que Terelu demanés a la seva 'germana', Rocío Carrasco, ajuda a l'hora de preparar les postres. Una cosa que no feia sentir gens bé a Alba Carrillo, ja que ella considera que tots han vingut a concursar sols.

Captura de Rocío Carrasco abraçada a Alba Carrillo a 'Bake Off'
Alba Carrillo, gelosa de l'amistat de Rociíto amb Terelu Campos | RTVE

"A veure, es concursa en parelles o què?", s'ha queixat Alba en veure que Rocío Carrasco es prestava a ajudar-la amb una recepta. "Jo vull que quedi clar que aquí ve cadascú sol. O Terelu concursa amb Rocío?", remarcava.

Aquestes paraules provocaven que Terelu Campos la titllés de 'gelosa' per la seva actitud, ja que ella també li ha "donat un cop de mà quan ho han necessitat".

"Ro, tu m'estimes?", preguntava llavors Carrillo seguint amb el drama. "Qui t'estimarà més que jo?", li responia Rocío Carrasco. I és que la filla de 'La Más Grande' intentava mediar entre les dues amigues com podia.

Alba Carrillo defensa la seva amistat amb Rocío Carrasco

"Jo mai he estat gelosa de les meves amigues. Alba és molt gelosa", sentenciava Terelu. Encara que ella tampoc no es tallava a l'hora d'entrar al joc. "Però estimaràs aquesta més que a mi?", li retreia a Carrasco.

Una cosa davant del que Rociíto deixava ben clar que estimava a les dues igual. "El meu amor és immens", els deia.

Encara que aquesta excusa no acabava de convèncer Carrillo, que insistia que "Rocío estava amb mi la setmana passada, nosaltres hem fet un tàndem", defensava.

Captura de Rocío Carrasco i Alba Carrillo a 'Bake Off'
Rocío Carrasco intenta mediar entre les seves amigues | RTVE

"Et veig alterada Terelu. Relaxa't", s'enfrontava la model amb Campos. Al que l'altra li responia molt contundent: "No em toquis la moral".

Allà, Alba decidia treure's un as de la màniga amb què demostrar que la veritable amiga de Rociíto és ella. "Te'n recordes de quan vas dir que si et mories jo m'encarregava de les teves cendres?", li recordava a Carrasco. "Digues-ho a les càmeres que després ens n'oblidem".

Tan a prop de la final, queda clar que cadascú utilitza l'estratègia necessària per guanyar. I en el cas d'Alba Carrillo, sembla que consistiria a distreure els altres.

➡️ Televisió

Més notícies: